UFC

(VIDEO) Conor McGregor: ‘Ti si mali debeli novajlija s 2 nokauta...‘

Conor McGregor

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Hoće li dvojac nesuglasice riješiti u kavezu?

Bivši UFC prvaci u dvije kategorije Henry Cejudo i Conor McGregor nastavljaju međusobna prepucavanja. Ovoga puta Cejudo je prvi započeo komentarom na Conorov video u kojem ovaj udara fokusere. Cejudo nije bio previše impresioniran tehnikom, te smatra kako bi trebao vježbati neke druge segmente borbe.

"Sve što radiš je nedorečeno. Nema fintiranja, nema lažnjaka, sve je obično. Ali ti misliš da ćeš time dobiti drugačije rezultate."

"Radiš previše na kombinacijama, a trebao bi raditi na ulazima i fintama. Ovo ti je savjet od najboljeg ikada" - prokomentirao je u svom stilu Cejudo.

Conoru je trebalo samo par sati da opali kontru prema Cejudu podsjetivši ga na svoje pobjede nokautima u perolakoj, lakoj i velter kategoriji unutar UFC organizacije.

"Udarci kojima otvaraš protivnika su finte i lažnjaci, jesi li ikada čuo za to? Tvoji mali trikovi nemaju utjecaja na mene, klinjo. Ali ako ispucaš nekoliko pravih udaraca možda ti i odgovorim. Ti si mali debeli novajlija s 2 nokauta u bantamu. Ja ih imam 20 unutar 3 različite kategorije. Tako da budi tiho, klošaru!"

Henry Cejudo će biti u kutu od Chan Sung Junga, popularnog pod nadimkom "Korean Zombie" na UFC 273 eventu gdje se bori za pojas protiv Alexandera Volkanovskog.

Od kada se umirovio od borbi, Cejudo se odlično snalazi u trenerskoj ulozi. Već nekoliko puta najavio je mogući povratak u oktogon, a ovo nije niti prvi put da se dotakao Conora McGregora.

Također je izjavio da se nema namjeru vratiti osim ako ga ne plate dovoljno, tj. onoliko koliko on smatra da vrijedi UFC organizaciji. Stoga i ne čudi da se u zadnjih nekoliko tjedana okomio na najplaćenijeg UFC borca, jer potencijalnom borbom bi si stvarno i priskrbio zaradu karijere.

Linker
25. travanj 2024 22:31