UFC

(VIDEO) Belal Muhammad odradio urnebesnu parodiju na Fergusonov trening

Belal Muhammad
 screenshot
Sjajan video danas je objavio UFC-ov borac velter kategorije, Belal Muhammad. On je odlučio napraviti parodiju na neobični, nekonvencionalni te prije svega originalni trening Tonyja Fergusona. Uradio je to na vrlo duhovit način.

Svim imalo bolje upućenim MMA fanovima odavno je poznato kako je Tony Ferguson jedan poseban borac. Krenuvši od samog stila borbe koji u Octagonu preferira pa do treninga. Posebno je zanimljivo to što veliki broj vježbi osmišljava sam sebi i zapravo radi puno toga za što bi drugi borci teško došli i na ideju.

Njegove metode treninga odlučio je na svoj način odraditi još jedan vrlo dobar i zabavan UFC borac, Belal Muhammad. Zapravo je na kraju napravio parodiju koja je vrlo brzo postala viralna i pravi hit među MMA zajednicom, kako na forumima i portalima, tako i na Redditu. Tamo se video odmah našao na prvom mjestu sadržaja vezanih uz slobodnu borbu.

Naravno da smo video morali podijeliti i mi, upravo zbog toga što ga se isplati pogledati i malo se zabaviti uz jednu drugačiju verziju sporta koji svi volimo.

Vidjet ćemo kako će na ovo reagirati "El Cucuy", koji se u nekim ranijim situacija pokazao kao osoba koja baš ne prihvaća najbolje šale na svoj vlastiti račun.

Linker
09. svibanj 2024 20:32