UFC

(VIDEO) Adesanya objavio odličan video kojim promovira svoj meč protiv Cannoniera

Israel Adesanya

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Prvak UFC-ove srednje kategorije odlučio je dati svoj doprinos u promoviranju samog meča

Nekako u sjeni raznoraznih borilačkih zbivanja prošla je informacija o ugovorenom meču između Israela Adesanye i Jareda Cannoniera. Radi se o borbi za titulu u UFC-ovoj srednjoj kategoriji.

Adesanya će protiv Cannoniera tražiti svoju petu obranu pojasa u srednjoj kategoriji, a taj meč predvodit će UFC 276 priredbu koja će se održati 2. srpnja (sedmi mjesec) ove godine.

Cannonier u taj meč ulazi kao drugorangirani izazivač srednje kategorije, a trenutno je u nizu od dvije uzastopne pobjede. Otkako je 2018. godine debitirao u srednjoj kategoriji, Cannonier je upisao pet pobjeda, a samo ga je Robert Whittaker porazio.

38-godišnjem Jaredu ovo će bez sumnje biti najveći meč u karijeri, a s obzirom na godine, možda i jedina prilika da osvoji pojas. Nema sumnje kako će ''Killa Gorilla'' doći spremniji nego ikad i Adesanyu neće čekati lak zadatak.

Adesanya je također u nizu od dvije uzastopne pobjede, a poraz koji je doživio prije toga, došao je u poluteškoj kategoriji. Izzy je neporažen u srednjoj kategoriji i mnogi ga smatraju najboljim borcem na cijelom rosteru.

Izuzev borilačkih kvaliteta, Adesanya puno radi i na samom marketingu, odnosno pokušava napraviti što veći brand od svog imena. Nezadovoljan je Izzy bio načinom na koji je promocija promovirala njegov revanš protiv Roberta Whittakera, a ovaj put djelomično je odlučio uzeti stvari u svoje ruke.

Prvak UFC-ove srednje kategorije podijelio je promo video na svojim društvenim mrežama, a radi se o produkciji koja nije povezana s UFC-om. Adesanya je odao počast producentu pod pseudonimom ''Stayhydrated'', a mora se priznati kako je odradio sjajan posao. Ako nam ne vjerujete, uvjerite se tako što ćete pogledati video pri dnu teksta.

Linker
18. travanj 2024 11:19