UFC

(VIDEO) Adesanya i Cannonier prepuni su samopouzdanja: ‘Vjerujem da me nitko ne može pobijediti‘

Israel Adesanya

 Screenshot (youtube, Ufc)
Najjača svjetska MMA promocija pokušava što više ispromovirati nadolazeću borbu za prvaka srednje kategorije

Puno je Israel Adesanya kritizirao UFC uoči svog prošlog nastupa u kojem je porazio Roberta Whittakera. Izzy je bio nezadovoljan načinom na koji je promocija najavila njegov meč protiv Whittakera, odnosno smatrao je kako se jako loš posao odrađuje po pitanju promoviranja same borbe.

Njegov trener Eugene Bareman također se priključio kritikama, a prilikom jednog gostovanja na Submission Radiu, voditelj Denis Skhuratov upitao je Baremana slaže li se s navodima da promocija premalo promovira borca poput Izzyja.

''U pravu ste, stopostotno ste u pravu. Ali ovog trenutka, nisam spreman pričati o tome. Žao mi je dečki, ne mogu. Ali radi se o dobroj opservaciji. Ne guraju ga (Adesanyju) niti blizu koliko bi trebali. Ali postoje neke stvari o kojima ne mogu pričati, a tiču se toga. Recimo da nemam komentara ovaj put. Ali vaša pretpostavka je točna. Oni (UFC) bi mogli to bolje raditi. S time se mogu složiti.'', rekao je Bareman.

Nedugo poslije svega toga, Adesanya je potpisao novi ugovor s promocijom te je izjavljivao kako je vjerojatno drugi najplaćeniji borac u promociji, odmah nakon Conora McGregora. To ga je donekle umirilo, a čini se da se i promocija ovaj put više trudi promovirajući njegov meč protiv Jareda Cannoniera.

Već nekoliko kraćih najava došlo je od strane UFC-a, a u sklopu UFC Countdowna posvetili su im najviše vremena. Cannonier i Adesanya dobili su i privilegiju boriti se u ''main eventu'', a UFC je prekjučer pustio još jednu zanimljivu najavu borbe na svom YouTube kanalu.

''Nije me briga za pobjede i poraze, niti za pojaseve. Ne znam niti gdje su mi pojasevi. Conor McGregor trenutno uopće nema pojas i dugo se nije borio, a svejedno je jedna od najvećih zvijezda u ovoj igri, zato što se učinio takvim. Sve što želim jeste pokazivati se. Želim pokazivati svoju suštinu, hoću se izražavati, a znam da kad god sve to radim i zabavljam se, najbolji sam na svijetu.'', riječi su Israela Adesanye kojima započinje ovaj sjajni video.

''Vjerujem da mogu pobijediti svakog čovjeka na ovom planetu.'', rečenica je koju Cannonier dugo i često ponavlja.

Oba borca odišu velikim samopouzdanjem i željom za pobjedom, a u ranim nedjeljnim satima mogli bi svjedočiti sjajnom meču. Nekoliko dana morat ćemo se strpiti do te borbe, a ususret borbi pogledajte novu UFC-ovu najavu koja se nalazi pri dnu teksta.

Linker
20. travanj 2024 07:00