UFC

Uroš ‘Doktor‘ Medić ugovorio novu borbu: Čeka ga bivši protivnik Gilberta Burnsa

Medić i Davis

 Screenshot (youtube, Ufc, Mmajunkie)
Posljednji put se borio u petom mjesecu

Uroš Medić ugovorio je novu borbu u Octagonu. Srbin s američkom adresom tražit će novu pobjedu nakon što je u petom mjesecu ove godine tehničkim nokautom pobijedio Omara Moralesa, a to mu je bila druga pobjeda u tri nastupa. Poražen je Uroš jedino protiv Jalina Turnera ‘submissionom‘ u prvoj rundi prošle godine, a u velikom stilu se vratio na UFC Fight Nightu 206 gdje je nokautom slavio protiv Moralesa.

Protivnik će Urošu biti ‘Beast Boy‘, Mike Davis. On ima ukupno tri nastupa u UFC-u, a u svom debiju je imao vrlo nezahvalan zadatak – borio se protiv Gilberta Burnsa. Završio ga je Burns 2019. godine ‘submissionom‘, nakon čega je otišao u velter kategoriju, dok se Davis odlučio za laku.

Ostvario je Davis u lakoj dvije pobjede, protiv Thomasa Gifforda i Masona Jonesa. Gifforda je nokautirao, a Jonesa je pobijedio sudačkom odlukom. Borio se 2018. godine Davis i protiv Sodiqa Yussufa, no tu je izgubio i nije dobio UFC ugovor.

Zaredao je Davis nekoliko pobjeda i uspio upasti u najjaču organizaciju, no hladan tuš ga je dočekao u debiju.

Borba bi se trebala održati 1. listopada (deseti mjesec) na UFC Fight Night 211 priredbi koju predvode Mackenzie Dern i Xiaonan Yan. Urošu želimo uspješan sljedeći nastup u najjačoj promociji!

Linker
16. lipanj 2024 23:20