UFC

UFC-ova legenda smatra da je Paddy Pimblett nadomak borbe za titulu: ‘Fali mu ovoliko borbi...‘

Chael Sonnen

 AMY KAPLAN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Sonnen smatra da je engleska borilačka zvijezda spremna za sam vrh UFC-ove lake kategorije

Chael Sonnen, ikona UFC-a, izjavio je da je Paddy "The Baddy" Pimblett, nakon svoje pobjede u prvoj rundi, samo dvije pobjede udaljen od borbe za naslov u lakoj kategoriji.

Dok se publika na UFC-u 304 borila da ostane budna, Paddy Pimblett je bio taj koji je donio energiju u Co-op Arenu kada je u prvoj rundi završio Kinga Greena, iskusnog veterana. Nakon impresivne pobjede, pažnja se sada okreće prema tome što slijedi za "The Baddyja".

U razgovoru s Danielom Cormierom nakon pobjede u prvoj rundi protiv Greena u Manchesteru, Pimblett je izazvao uvijek zabavnog Renata "Money" Moicana. "Imam ime koje svi žele vidjeti kako se borim, Renato Moicano! Nadam se da će proći BSD i vidjet ćemo možemo li to riješiti prije kraja godine" rekao je Pimblett.

Moicanov glavni meč protiv Benoita Saint-Denisa, bivšeg pripadnika francuskih komandosa, zakazan je za rujan u Parizu, a Pimblett je kasnije rekao da bi mogao biti uz kavez za taj meč dok cilja Top 10. Na post-showu UFC-a 304 putem ESPN MMA YouTube kanala, legenda UFC-a Chael Sonnen iznio je mišljenje da je Pimblett samo dvije borbe udaljen od prilike za naslov u lakoj kategoriji. "Paddy ‘The Baddy‘ je dvije borbe udaljen od samog trona, sada te borbe moraju biti prave, ali on je dvije borbe udaljen od borbe za svjetski naslov."

"Ne samo za borbu za naslov gdje će ga UFC koristiti jer je dobar za posao, već borbu za naslov gdje ćemo mi kao analitičari reći ‘Paddy The Baddy bi trebao biti sljedeći‘, a znaš kakva je to pohvala za borce u lakoj kategoriji?"

"To je najteža divizija u našem sportu, uvijek je bila najteža divizija u našem sportu", objasnio je "The Bad Guy".

Linker
10. rujan 2024 07:01