UFC

UFC dogovara borbu Ngannoua i Jonesa za početak 2023.: Otkriven i potencijalni zamjenski borac

Ngannou i Jones

 Mma Junkie
Informacije nisu službene, ali portal MMA Junkie tvrdi da su dobili insajderske informacije

Već je toliko puta bilo govora o povratku Jona Jonesa i debiju u teškoj kategoriji, koji se još uvijek nije dogodio. Početkom 2020. godine Jones je odradio posljednji nastup nakon čega je najavio prelazak u tešku kategoriju i lov na pojas te kategorije, no 2022. godina je na izmaku a mi Jonesa nismo vidjeli ni blizu kaveza.

Renomirani portal MMA Junkie možda je napokon otkrio neki novi moment kada je u pitanju Jones i njegova budućnost, a objavili su neke insajderske informacije. Koliko su kredibilne i točne ne znamo, niti znamo tko ih je točno dao njima. No prema tim informacijama, čekanju bi napokon mogao doći kraj.

Bilo je puno glasina o borbi između Jonesa i Miočića, no saznalo se kako UFC nikome nije ponudio ništa konkretno tako da vjerojatno nisu nikad ni planirali tu borbu. Ariel Helwani je rekao da u tom slučaju postoji velika mogućnost da se Stipe umirovi, ali valjalo bi pričekati i njegovu službenu objavu.

Kako tvrde izvori sa MMA Junkie-a, meč između Francisa Ngannoua i Jona Jonesa se planira za UFC 285 koji se održava 5. ožujka (treći mjesec) iduće godine u Las Vegasu. Ukoliko Ngannou ni tad ne bude spreman, UFC je pripremio zamjenskog borca, Curtisa Blaydesa.

Ove informacije treba uzeti s dozom rezerve jer nisu naveli tko i kada im je to rekao, no ne čini se nemogućim. Jones već gotovo tri godine govori o prelaski u tešku kategoriju i uistinu bi bilo vrijeme da se to i dogodi, ali naravno sve ovisi o njemu.

Linker
01. svibanj 2024 01:13