UFC

UFC 309: Jones vs Miočić priredba je dobila vrhunski meč, 14-0 poluteškaš bori se za Top 10 poziciju

Nikita Krylov

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
UFC 309 se lagano formira u pravu spektakularnu borilačku večer

Odličan meč u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji zakazan je za povratak najjače svjetske MMA promocije u Madison Square Garden. Promocija je najavila borbu između Nikite Krylova i Azamata Murzakanova koja će se održati na UFC-u 309 - priredbi koju predvode Jon Jones i Stipe Miočić 16. studenog u svjetski poznatoj areni u New Yorku.

Sedmorangirani na UFC-ovoj ljestvici, Nikita Krylov, 32-godišnji borac, vraća se u oktogon nakon gotovo dvije godine pauze. U svom posljednjem nastupu u ožujku 2023. godine na UFC Fght Night 221 priredbi u Las Vegasu, završio je Ryana Spanna gušenjem (trokutom) u prvoj rundi. Prije toga, Krylov je pobijedio Volkana Oezdemira jednoglasnom odlukom sudaca i završio dvostrukog izazivača za naslov, Alexandera Gustafssona, nokautom u prvoj rundi.

S druge strane, 11. na UFC rang ljestvici Azamat Murzakanov ima savršeni profesionalni omjer od 14-0, uključujući 4-0 unutar UFC-ovog oktogona. Nedavno je zaustavio Alonza Menifielda nokautom u drugoj rundi na UFC Abu Dhabi priredbi u kolovozu. "The Professional" također ima UFC pobjede nad borcima kao što su Dustin Jacoby, Devin Clark, i Tafon Nchukwi.

UFC 309 predvodit će borba za titulu u teškoj kategoriji između aktualnog prvaka Jona Jonesa i bivšeg prvaka Stipe Miočića.

Linker
27. rujan 2024 16:46