UFC

UFC 303 je postao bogatiji za još jednu sjajnu borbu! U Vegasu će snage odmjeriti Ian Garry i Michael Page!

Ian Machado Garry i Michael Page

 Profimedia
U oktogonu vegaške T-Mobile Arene gledat ćemo okršaj mladog Irca i prekaljenog Britanca

Na spomen UFC 303 priredbe većini borilačkih sladokusaca prva će asocijacija biti povratnički okršaj Conora McGregora s Michaelom Chandlerom, koji će 29. lipnja i predvoditi "event" u vegaškoj T-Mobile Areni. Međutim, na istom "fight cardu" borit će se, primjerice, i Jamahal Hill protiv Carlosa Ulberga, a u petak je potvrđeno da će iste večeri snage odmjeriti i - Ian Machado Garry i Michael Page.

Ovaj sjajan obračun sedmog i trinaestog izazivača velter divizije potvrdio je čelni čovjek UFC-a, Dana White, putem svojeg već tradicionalnog obraćanja putem društvenih mreža.

Garry je tjednima prozivao Colbyja Covingtona i ranije tvrdio da je potpisao borbu s bivšim privremenim prvakom, međutim, "Chaos", koji je prethodno izgovorio mnogo uvreda na račun Garryja i njegove supruge, tvrdio je supruge i do službene potvrde borbe nikada nije došlo. Kao alternativa, neporaženom irskom borcu ponuđen je legendarni "Venom", a sada je jasno kako je "Future" prihvatio tu ponudu i kako ćemo 29. lipnja gledati okršaj mladog i talentiranog lava s prekaljenim, ali i jednim od najatraktivnijih, MMA boraca današnjice.

Podsjetimo, Garry je posljednji put u oktogon ušao sredinom veljače, na UFC 298 priredbi, kada je podijeljenom sudačkom odlukom pobijedio "gatekeepera" Geoffa Neala. Bila je to njegova sedma pobjeda pod okriljem najjače svjetske MMA organizacije, odnosno 14. u profesionalnoj karijeri. "MVP" je, pak, krajem prošle godine napravio "transfer" iz Bellatora u UFC, a onda, u svojoj debitantskoj borbi isporučio vrlo dobru izvedbu i porazio Kevina Hollanda jednoglasnom sudačkom odlukom. Pageu je to bila 22 pobjeda u karijeri, a gubio je samo dva puta, od Douglasa Lime i Logana Storleyja.

Linker
26. svibanj 2024 21:18