UFC

UFC 300 ispunjava posebne želje svojim glavnim borcima, na povijesnoj priredbi nosit će personaliziranu opremu

Max Holloway

 Nathan Denette/PA Images/Profimedia
UFC si je stvarno dao truda unijeti duh svojih boraca u dizajn opreme, posebno izrađene za nadolazeći veliki događaj.

Želje svih vrsta se ostvaruju na UFC-u 300.

Svi s nestrpljenjem čekamo dok se povijesni događaj lagano približava, događaj koji će se održati ovog vikenda (subota, 13. travnja 2024.) unutar T-Mobile Arene u Las Vegasu.

Kako bi dodali na značaju svečanosti i jubilarne priredbe, borci glavnog dijela večeri će nositi posebnu personaliziranu borilačku odjeću. Max Holloway, koji napada BMF titulu, u proteklim je mjesecima izrazio želju da nosi hlačice s cvjetnim uzorkom inspiriran svojim havajskim podrijetlom, i sada mu se ta želja ispunjava. Međutim, nije sam u tome, jer i njegov protivnik, Justin Gaethje, dobiva nešto posebno, također prema željama – hlačice s domoljubnim američkim dizajnom. Uz to, i prvaci poluteške i slamka kategorije, Alex Pereira i Zhang Weili, dobivaju poseban personalizirani tretman. UFC se stvarno potrudio da im osobnosti zasjaje kako bi im ovaj događaj ostao u što ljepšem sjećanju. I ostali izabrani borci glavnog dijela priredbe će vjerojatno dobiti svoje vlastite dizajne, međutim fotografije još nisu objavljene.

Pereira i Zhang će zatvoriti povijesnu priredbu svojim naslovnom i sunaslovnom borbom. Prije nego što Pereira pokuša ostvariti svoju prvu obranu naslova kao kralj poluteške kategorije protiv bivšeg prvaka, Jamahala Hilla, Zhang će se suprotstaviti svojoj sunarodnjakinji, Yan Xiaonan.

Impresivno izgleda personalizirana oprema koju je UFC dao izraditi za svoje glavne borce, niže možete pogledati kako izgledaju ovi posebni dizajni izrađeni prema željama prvaka.

Linker
24. travanj 2024 04:13