UFC

Tony Ferguson mogao bi postati suparnikom Conora McGregora: Navodno mu je ponuđeno mjesto u ‘TUF-u‘

Tony Ferguson

 Instagram (tony Ferguson)
‘‘El Cucuy‘‘ je putem Instagrama otkrio zanimljivu informaciju

Conor McGregor u The Ultimate Fighteru. To je vijest koja je jučer prokružila svjetskim MMA medijima, a Irac je otkrio da su mu službeno ponudili mjesto trenera u sljedećoj sezoni TUF-a.

‘‘Ovo je slika iz originalne ‘ultimate fighter‘ kuće gdje sam trenirao protiv Fabera. To je bilo točno prije nego što sam osvoji svoju prvu titulu kada sam prebio Faberovog kolegu Mendesa… Trenirao sam svoj tim do pobjede. Ludo. Takvo putovanje. Ponudili su mi ulogu trenera opet. Sviđa mi se. Kada vidim borce kako se poredaju. Znam što slijedi, budite spremni‘‘, između ostalog napisao je Conor na svom Instagram profilu.

Odmah su se pojavile špekulacije oko protivničkog trenera. Michael Chandler nameće se kao vrlo zanimljiva opcija za trenera protivničke ekipe, a krajem sezone, Chandler i McGregor odradili bi i međusobni obračun, kako to obično biva u TUF-u.

Međutim, trenutno nije poznato hoće li Conor McGregor uopće prihvatiti poziciju trenera, ali ukoliko ju prihvati, moguće je da Michael Chandler ne bude na suprotnoj strani. Naime, Tony Ferguson otkrio je na svom Instagram profilu da je i njemu ponuđena uloga trener. ‘‘El Cucuy‘‘ je u svojoj objavi na Instagramu naveo da je UFC-ova ideja bila da treneri budu on i Khabib Nurmagomedov, ali Khabib je to odbio. U nastavku svoje objave, Ferguson je označio McGregora i napisao je da bira njega kao protivnika.

Bilo bi to zapravo vrlo zanimljivo uparivanje, što zbog osobnosti obojice boraca, a što i zbog meča koji bi uslijedio između njih dvojice. Ferguson je u nizu od pet uzastopnih poraza i kraj njegove karijere jako je blizu. ‘‘El Cucuy‘‘ se zaslužuje dobro naplatiti borbom protiv Conora, a Conoru bi također ovo bio prikladan meč za povratak borbama.

‘‘Notorious‘‘ nije nastupao od sedmog mjeseca 2021. godine i teškog prijeloma noge zadobivenog u meču protiv Dustina Poiriera. Oporavak ga je udaljio iz kaveza na dulje vrijeme i možda bi mu bolje odgovarao protivnik koji trenutno nije u samom vrhu lake kategorije.

I dalje možemo samo nagađati, ali imena trenera u novoj sezoni TUF-a saznat ćemo vrlo brzo.

Linker
30. travanj 2024 05:37