UFC

Tom Aspinall reagirao na službenu potvrdu meča Miočića i Jonesa: ‘Bit ću tamo, borit ću se s obojicom u istoj večeri ako treba‘

Tom Aspinall i Daniel Cormier

 Richard Sellers/PA Images/Profimedia
Nadamo se da zamjena ipak neće biti potrebna, i da će se Aspinall s pobjednikom boriti s punim kampom i pripremama

Meč između Stipe Miočića i Jona Jonesa konačno je i službeno potvrđen od strane UFC-a. Za točno dva mjeseca na UFC 309 priredbi Miočić i Jones konačno će ući u kavez, a pobjednik će izaći s titulom prvaka u teškoj kategoriji oko struka. Posljednji je to vjerojatno meč za Stipu, a možda i za Jonesa.

Čovjek koji je također oduševljeno dočekao ovu vijest, svakako je Tom Aspinall. Njemu je također drago što su se stvari u teškoj konačno počele pokretati, a evo kako je reagirao kada je saznao da je meč službeno potvrđen:

‘‘Konačno, službeno je, 16. studenoga, MSG, New York. Titula u teškoj kategoriji je na liniji, nakon dugo vremena konačno smo dobili i potvrdu. Naravno da ću i ja biti tamo i gledati ta dva gospodina. Naravno da sam rekao UFC-u da ukoliko se netko ozlijedi, ili iz bilo kojeg drugog razloga ne može doći na tu borbu, ja sam spreman. Borio bih se s obojicom u istoj večeri ako treba‘‘, rekao je Aspinall na svom YouTube kanalu.

‘‘Dajte mi tu priliku za ‘pravu‘ titulu, jer po mom mišljenju, ne bi trebala biti dva prvaka u jednoj kategoriji. To nije ono od čega je UFC, to nije ono od čega je MMA‘‘, dodao je.

Nadamo se da zamjena ipak neće biti potrebna, i da će se Aspinall s pobjednikom boriti s punim kampom i pripremama. UFC 309 na rasporedu nam je za točno dva mjeseca od današnjega dana, a vjerujemo da će nestrpljenje samo rasti kako se priredba bude približavala.

Linker
17. rujan 2024 13:11