UFC

Tom Aspinall objasnio zašto je prestao tražiti borbu s Jonesom: ‘Pogledajte samo što se događa Michaelu Chandleru…‘

Tom Aspinall 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
‘Interim‘, odnosno privremeni prvak UFC-ove teške kategorije se osvrnuo na situaciju s Jonesom te objasnio svoje planove

Nakon strašnog nokauta protiv Sergeja Pavlovicha Tom Aspinall je odmah zatražio borbu s prvakom Jonesom. Novi ‘‘interim‘‘, odnosno privremeni prvak teške kategorije Aspinall (14-3) je par mjeseci nakon toga u konstantnoj medijskoj “ofanzivi” protiv Jonesa međutim UFC je stao iza okršaja Jones-Miočić.

Tom Aspinall je gostovao u “Believe You Me” podcastu kojeg vodi Michael Bisping te je tom prilikom objasnio svoje planove. “Odjednom sam shvatio da mi je bitnije graditi svoj ‘legacy‘ nego tražiti borbu s prvakom. Neću više čekati nešto što predugo traje. Pogledajte samo što se događa Michaelu Chandleru” rekao je Englez te dodao: “Da se razumijemo, ja volim Chandlera. Nemam ništa protiv njega, ali jednostavno on je uvijek po strani i čeka nešto što se neće dogoditi. Želim nastaviti koračati svoj put, te ako želim biti jedan od najboljih ikad moram to i dokazati.”

Aspinall je već dobio prozivku i to od Curtisa “Razora” Blaydesa nakon trijumfa nad Jailtonom Almeidom. Na društvenoj mreži X Aspinall je poručio “Ne pitajte me dvaput. Ja sam za”. Njih dvojica su već imali okršaj sredinom 2022. godine kada je u prvoj rundi Englez ozlijedio koljeno i bio je prisiljen prekinuti. Borba je ostala upisana kao tehnički nokaut za Blaydesa te sigurno Aspinallu predstavlja “neraščišćen račun”.

Linker
25. travanj 2024 21:13