UFC

Tai Tuivasa: ‘Jon Jones je najveći borac koji se ikada natjecao, ali je veliki s**onja‘

Tuivasa i Jones

 Screenshot (youtube, Ufc, Themaclife)
Nije fan njega kao osobe, nego isključivo kao borca

Nakon što su se već nekoliko puta prepirali preko poruka, Tai Tuivasa rekao je kako je uistinu fan Jona Jonesa. No, strogo kao borca, dok o njemu kao osobi ima vrlo loše mišljenje. Tuivasa je istaknuo kako se njemu Jones javio prvi nakon što je jednom izjavio da se želi boriti protiv njega.

‘‘On se zapravo meni javio prvi, bilo je jako smiješno. U jednom intervjuu sam rekao da se želim boriti protiv njega, a on je rekao da nastavim pobjeđivati pa mi se želja možda i ostvari. Ne znam je li me pokušao uplašiti ili me još više zagrijati, ali nekako je uspio oboje‘‘, rekao je Tuivasa u sinoćnjem ‘The MMA Hour-u‘.

Iako se mnogima tada činilo da nema što tražiti protiv Jonesa, danas je Tuivasa peti na službenoj rang ljestvici i u subotu se bori protiv bivšeg izazivača Ciryla Ganea. Također, sinoć je rekao da je veliki fan Jonesa, ali ne kao osobe.

‘‘Rekao sam to puno puta ranije i stojim iza toga, Jon Jones je najbolji borac koji se ikad natjecao. Onako kako se bori, sigurno je najbolji borac ikada. Ali da je s**onja, s**onja je. Da li bih se borio s njim? Bih. Najbolji je ikad, ali bih se volio boriti protiv njega. Borio bih se iz istog razloga kao protiv bilo koga tko ima veliko ime‘‘, zaključio je.

Tuivasa se u subotu bori protiv Ciryla Ganea, koji je posljednji put nastupao protiv Francisa Ngannoua. Poražen je sudačkom odlukom, no pošteno je namučio prvaka i bio na korak do pobjede.

Linker
21. lipanj 2024 02:13