UFC

Sterling smatra da bi Yan mogao imati ‘jadnu noć‘ protiv O‘Malleyja: ‘Predstavljaju ga kao nedodirljivog‘

Sean O‘Malley
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Rekao da bi Yanu sporiji start mogao predstavljati veliki problem

Još je manje od dvadeset dana ostalo do UFC 280 priredbe koju predvode Charles Oliveira i Islam Makhachev, a osim toga se održava i pregršt odličnih borbi. Jedna od njih je i borba za titulu u bantam kategoriji između Aljamaina Sterlinga i T.J. Dillashawa, no tu je u još jedan spektakl u istoj kategoriji – borba Petra Yana i Seana O‘Malleyja.

Aljamain Sterling dvaput je do sad izašao kao pobjednik protiv Yana, kojeg mnogi smatraju najboljim borcem u kategoriji. Prvo je poraz doduše došao kontroverzno, no drugi put je Sterling ipak bio nešto bolji te je opet otišao kao pobjednik.

S obzirom da je već dva puta s njim dijelio kavez, Sterling smatra kako će Yan imati vrlo tešku noć protiv mladog O‘Malleyja:

‘‘Mislim da je to odličan tehnički meč za obojicu. Mislim, na papiru O‘Malley još uvijek nije testiran borac. Jednom je bio i tada nije prošao, a to je bilo protiv Vere. Sean ima dobar rad nogu, dobru distancu i dobru kretnju. S druge strane je Petr vrlo izdržljiv‘‘, rekao je Sterling za Submission Radio.

‘‘Yan vas konstantno pokušava pročitati. Oni to zovu ‘skidanje podataka‘ te ga pokušavaju predstaviti kao nepobjedivog robota. Ako tako krene protiv O‘Malleyja u borbu na tri runde, ako mu da priliku da ga pogodi, mogla bi to biti vrlo jadna noć za Yana‘‘, zaključio je Sterling.

Yan u borbu uistinu kreće dosta sporije te će za borbu od tri runde uistinu trebati prilagoditi stil kako se ne bi dogodilo ono o čemu Sterling govori. Kako će to proći, vidjet ćemo 22. ovog mjeseca u Abu Dhabiju.

Linker
25. travanj 2024 02:05