UFC

Sean Strickland poludio na Paula Costu: ‘On je neprofesionalni idiot koji ne može skinuti kilograme‘

Strickland i Costa

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Costa je nedavno odustao od praktički dogovorene borbe protiv Roberta Whittakera jer mu UFC nije dao više novca

Osebujni Sean Strickland nastupio je na posljednjoj priredbi u 2022., a nastupit će i ove subote na prvoj UFC priredbi u 2023. godini. Kelvin Gastelum je zbog ozljede zuba bio prisiljen otkazati nastup, tako da je UFC u zadnji tren bio prisiljen pronaći zamjenu kako odličnom Imavovu borba ne bi propala.

UFC je tu povukao odličan potez jer kad je Strickland prisutan, zabava je zagarantirana. Kako se približava nastup Strickland je sve češće u medijima, a u jednom od posljednjih intervjua se okomio na kolegu iz srednje kategorije, Paula Costu. Nazvao ga je neprofesionalnim i rekao da je nesposoban skinuti kilažu:

‘‘Pazite ovo o Paulu Costi. Ja volim Costu, ali on je isto tako pravi šu**k. On nije sposoban skinuti kile, on je idiot. Dakle kad si takav se**nja i dođeš u UFC i kažeš da nešto želiš raditi, pa ja sam se skoro borio protiv Marvina Vettorija jer taj šu**k nije bio sposoban skinuti kilažu i to sve dva dana ranije. Teško je kada ne radite stvari ispravno vratiti se na pravi put. Ako se ne ponašaš kao profesionalac, ne možeš biti ni tretiran kao profesionalac‘‘, rekao je Strickland u intervjuu kod Helen Yee.

Costa je inače nedavno odustao od borbe protiv Roberta Whittakera koja se trebala održati na UFC 284 priredbi u Australiji, a kao razlog je naveo to što mu UFC nije ponudio nikakve bolje uvjete koje je tražio da prihvati tu borbu.

Hoće li Costa uspjeti pronaći zajednički jezik s UFC-om ili će se okrenuti drugim organizacijama, saznat ćemo uskoro.

Linker
16. lipanj 2024 10:36