UFC

Sean Strickland odgovorio na kritike da je licemjeran: ‘Ovo što ja drugima govorim, to nije za njih traumatično‘

Sean Strickland

 Canadian Press/Shutterstock Editorial/Profimedia
Strickland je nastavio po starom kada je u pitanju ‘‘trash talk‘‘ i prozivanje drugih boraca oko njihovog privatnog života, a tvrdi kako moraju postojati granice kada je to u pitanju

Nedavno se Sean Strickland slomio u podcastu kod Thea Vona, a korijen svega je jedna press konferencija na kojoj mu je Dricus Du Plessis rekao da će ga tući kao njegov otac dok je bio mali. Nikako se to nije svidjelo Stricklandu koji je kasnije i zaplakao, a mnogi su upravo njega prozvali licemjerom.

Razlog za to leži u činjenici da Strickland uistinu mnogim borcima govori svakakve stvari, primjerice Ianu Garryju i Seanu O‘Malleyju oko njihovih supruga. Neki su ga zato prozvali licemjerom, a svega se sada dotaknuo i sam Strickland:

‘‘Jednostavno sam rekao da je to linija koju ne želim da netko prelazi. Ja serem po svima. Zafrkavao sam Seana O‘Malleyja jer mu je prijatelj je**o ženu, zafrkavao sam ‘cucka‘ Iana Garryja. Razlika u tome jest ta što ove stvari njima nisu traumatične. O‘Malley je sam rekao kako je pozvao svog prijatelja da mu j**e ženu‘‘, rekao je Strickland jučer na press konferenciji.

‘‘Ljudi, radi se o ovome. Ja ne moram biti je**no u pravu. Ljudi? Je**š ljude. Ako se jednog jutra probudim i budem kao Ian Garry, koga briga. Koga boli ku**c? Ja nisam Colby Covington ili Chris Curtis, ja neću obrisati svoj Twitter profil. Prozivajte me za što god želite, samo to činite online‘‘, dodao je.

Strickland je nastavio po starom kada je u pitanju ‘‘trash talk‘‘ i prozivanje drugih boraca oko njihovog privatnog života, a tvrdi kako moraju postojati granice kada je to u pitanju. Što je za nekoga traumatično je vrlo diskutabilna tema koja je podložna proizvoljnim procjenama.

Linker
16. lipanj 2024 04:30