UFC

Sean O‘Malley izbačen iz restorana jer je došao neprikladno odjeven: ‘Nadam se da će izgorjeti noćas‘

Sean O‘Malley

 Instagram, Sean O‘malley
Konobara je pitao zna li s kim priča, a ovaj to očito nije znao te ga je izbacio i poslao u drugi restoran

Sean O‘Malley je jedan od boraca koji pažnju ne plijeni samo svojim sportskim nastupima. Ekscentričnom ličnošću i specifičnim izgledom će upasti u oko svakome, no u ponekim situacijama ga to možda i može koštati nekih stvari.

Dok čeka rasplet situacije u svojoj bantam kategoriji, O‘Malley se opušta i provodi vrijeme na društvenim mrežama. Ozljedom Aljamaina Sterlinga se usporio tempo u kategoriji, a Henry Cejudo je sigurno sljedeći izazivač kada se Sterling jednom vrati. Predlagao je O‘Malley borbu za privremeni pojas, no teško će to dobiti.

Prošlog tjedna se O‘Malleyju van sporta dogodila jedna situacija. Naime, izbačen je iz restorana jer se ušao neprikladno odjeven:

‘‘Otišao sam u ‘Ocean 44‘ točno preko puta ceste, ušetao sam unutra i izgledao je**no dobro kao i uvijek. Onda su mi došli i rekli kako me ne mogu poslužiti jer imaju pravila odijevanja. Rekao sam mu: ‘kujo, znaš li ti tko sam ja?‘. Onda sam otišao u restoran preko puta gdje su me častili besplatnom hranom jer oni znaju tko sam ja. J**i se, ‘Ocean 44‘. Nadam se da ćete izgorjeti noćas‘‘, rekao je O‘Malley u videu kojeg je objavio.

O‘Malley je neki dan počeo od UFC-a tražiti da se u bantam kategoriji organizira borba za privremenu titulu dok se prvak Sterling ne vrati. Naravno, akteri te borbe bi bili on i Cejudo, a vidjet ćemo hoće li sa UFC-om imati više sreće nego s restoranom. S obzirom da je sada prvi izazivač, sigurno bi se našao u borbi za privremenu titulu ako se organizira.

Linker
18. travanj 2024 01:21