UFC

Scott Coker o budućnosti Bellatora: ‘Bellator nije moja kompanija, ja ne odlučujem o prodaji‘

Scott Coker 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Budućnost Bellatora je još uvijek neizvjesna jer se još nitko nije javno oglasio kako je spreman kupiti kompaniju

Bellator nam je proteklog vikenda donio svoju jubilarnu 300. priredbu, a dosta solidnih mečeva smo mogli pogledati na njoj. Još su prije priredbe pitali čelnog čovjeka Scotta Cokera oko prodaje kompanije, a pitanje mu nije sjelo.

Rekao je Coker da ga ponovno pitaju nakon priredbe, što su i učinili. Međutim, ponovno nije dao nikakav konkretan odgovor, nego je samo rekao da on nije taj koji posjeduje Bellator:

‘‘Vidjet ćemo što će biti u budućnosti i hoće li se postići nekakav dogovor ili neće. Ovakve stvari zahtijevaju vrijeme, a dok se sve ne potvrdi, mi govorimo samo o špekulacijama. Zapamtite; ja ne posjedujem Bellator. Bellator nije moja kompanija da ju mogu prodavati. Viacom ju posjeduje, na njima je da rade taj posao. Ja to ne mogu‘‘, rekao je Coker na press konferenciji.

‘‘Imamo odličnu kompaniju, mi smo čisti broj dva u ovom biznisu. Nitko nema borce koje mi imamo, nitko ne može popuniti ovu arenu kao što smo to učinili mi, jedino UFC. Kada čujem negativne komentare od ostalih promotora, što je tu je. Ne utječe to na mene. Ja se fokusiram na biznis i na ono što moram da bi kompanija poslovala i da nastavim ovu priču gurati prema naprijed‘‘, dodao je.

Budućnost Bellatora je još uvijek neizvjesna jer se još nitko nije javno oglasio kako je spreman kupiti kompaniju. PFL je najizgledniji kandidat, no još ništa nije finalizirano.

Linker
27. travanj 2024 07:26