UFC

Prvak promijenio mišljenje: ‘Pokazuje stvari koje ne bi trebale biti dokumentirane i stalno je na društvenim mrežama. Izgubit će‘

Merab Dvalishvili 

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Istina je da je Merab na društvenim mrežama aktivniji nego ikada, no isto tako ne možemo tvrditi da zbog toga nije trenirao

Prvaka Seana O‘Malleya noćas čeka možda i stilski najgori meč u njegovoj kategoriji. Merab Dvalishvili pokušat će s trona skinuti prvaka u bantam kategoriji, a da to neće biti lagano, svjestan je vjerojatno i sam. Kako god, mnogi upravo njegovo hrvanje i kardio vide kao nešto nepremostivo za O‘Malleyja.

U posljednje vrijeme, Merab je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, više nego ikada prije. Prvak velter kategorije, Belal Muhammad do nedavno je mislio da će Merab lako uzeti pobjedu u ovom meču, no jučer je promijenio mišljenje:

‘‘Da ste me pitali prije mjesec dana, rekao bih da će Merab hrvati i da je na drugom nivou. Pogotovo nakon posljednje borbe gdje je pobijedio Cejuda, ali promijenio sam mišljenje i biram O‘Malleyja u ovoj borbi. Dobro se lateralno kreće, a Meraba se često pogađa u borbama. On je ‘Stroj‘, prehodat će te udarce, ali mislim da O‘Malley udara drugačije od svih s kojima se do sada borio‘‘, rekao je Muhammad kod Demetriousa Johnsona.

‘‘Merab u posljednje vrijeme samo objavljuje na društvenim mrežama. Mislim da radi previše toga, pokušava se promovirati umjesto da se priprema za pravu borbu. Pokazuješ da si dobio šavove, pokazuješ kako ih sam skidaš škarama, piješ u Meksiku, pokazuješ stvari koje uopće ne bi trebale biti dokumentirane‘‘, dodao je.

Istina je da je Merab na društvenim mrežama aktivniji nego ikada, no isto tako ne možemo tvrditi da zbog toga nije trenirao. Vjerojatno i sam zna da mu je ovo prilika života i da mora biti spremniji nego ikad, a noćas ćemo saznati jesu li ga društvene mreže omele u svemu ovome.

Linker
14. rujan 2024 15:16