UFC

Prochazkin menadžer: ‘Još je neizvjesno, ali prva obrana titule je vjerojatno protiv Glovera‘

Jiri Prochazka

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Oba borca su pristala, ali još nema službene potvrde

Nakon samo tri meča u UFC-u je postao prvak, a svojim osebujnim stilom iz dana u dan privlači sve veću bazu fanova. Radi se, dakako, o Jiriu Prochazki koji je u svom trenutno posljednjem nastupu svladao Glovera Teixeiru ‘submissionom‘ u posljednjoj rundi borbe te tako uzeo pojas najjače organizacije u poluteškoj kategoriji.

Iako je većina fanova odmah nakon borbe priželjkivala revanš protiv Govera, najvjerojatnije je da ćemo ga i gledati. Naime, Jiriev menadžer je rekao kako je još uvijek nepoznato kad će se boriti i protiv koga, odnosno nema nikakvih službenih informacija, ipak je rekao da je revanš protiv Teixeire najizgledniji scenarij.

‘‘Još ništa nije potvrđeno gdje i kad, ali Jiri je izrazio želju da se opet bori protiv Glovera. Naravno, i Glover želi tu borbu isto kao i UFC. Jiri je uistinu otvoren za borbu protiv bilo koga, a i mene je pitao za mišljenje pa sam se i ja zauzeo za tu borbu‘‘, rekao je Tim Simpson.

‘‘To govori puno o Jiriu jer je prihvatio opet taj izazov. Pitao me koji je najveći izazov kojeg može dobiti u ovom trenutku, tako da sada samo utvrđujemo datum. Pola minute nakon osvajanja te titule je bio nezadovoljan jer nije bio sretan sa svojim nastupom. Iako je osvojio titulu, ne želi se boriti na taj način. Želi čisto pobjeđivati‘‘, dodao je menadžer.

Inače, Jiri i Glover su se borili u šestom mjesecu u Singapuru na UFC 275 priredbi, a prema riječima menadžera, revanš je pred vratima.

Linker
08. svibanj 2024 04:14