UFC

Pogledajte koliko je Colby Covington zaradio ovog vikenda na poker turniru na Floridi

Colby Covington

 Screenshot (twitter, Andy Slater), Youtube (btsport)
Poker mu je inače velika strast

Izgleda da jedan od ponajboljih boraca velter kategorije Colby Covington nije vješt samo u kavezu i u borbama. Naime, ‘Chaos‘ je ovog vikenda sudjelovao u poker turniru na Floridi gdje je osvojio pozamašnu svotu novca.

Inače, osim naravno borbi i treninga, Covingtonova velika strast je upravo i poker. U subotu se održavao turnir u kojem je sudjelovalo preko 7500 natjecatelja, a Colby se probio do finala gdje je uprihodio čak 50 tisuća dolara uz početni ulog od 400 dolara.

U poznatom Seminole Hard‘s Rock Casinu Colby je u finalnoj rundi protiv Tommyja Morgada išao ‘all in‘ dok je u ruci imao As srce i osmicu. Tommy je imao Asa i kralja što je nadjačalo Colbyjevu osmicu jer karte koje su bile na stolu nisu ništa pomogle zbog toga što su natjecatelji imali totalno druge u rukama.

Casino je kasnije objavio da je bilo točno 7700 natjecatelja, a da je Covingtonov dio zbog sudjelovanja u finalu bio oko 50 tisuća dolara. Njegov protivnik Morgado je pobjedom osvojio 187 tisuća dolara, a posljednjih pet natjecatelja se dogovorilo da podijele 2.5 milijuna dolara po broju ‘chipova‘ koje imaju. Tih 2.5 milijuna je bio cijeli nagradni fond.

Ovo je prvo pojavljivanje Colbyja u javnosti još od incidenta s Masvidalom koji mu je izbio zub u restoranu. Što se borilačke strane tiče, još uvijek se ne zna tko je Colbyjev sljedeći protivnik.

Linker
20. travanj 2024 17:12