UFC

Paddy Pimblett: ‘Više se nikad neću boriti u O2 Areni jer je premala, sljedeću želim na Anfieldu‘

Paddy Pimblett

 News/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Kaže da nije nemoguće da se to dogodi

Popularni Paddy Pimblett sinoć je došao do svoje treće pobjede u Octagonu. Slavio je ‘submissionom‘ protiv Jordana Leavitta u drugoj rundi borbe, a svojim nastupom i govorom nakon samog meča oduševio je Londonsku publiku koja je tijekom njegovog meča i bila najglasnija.

Puno toga je Paddy rekao i na press konferenciji nakon borbe, a jedna od zanimljivih stvari jest ta da se više neće boriti na ‘tako malim priredbama kao što je ova u O2 Areni‘.

‘‘Sada definitivno znam da ću se boriti na PPV priredbama gdje su komentatori Joe Rogan, Jon Anik i Daniel Cormier‘‘, rekao je Paddy nakon što ga je publika gromoglasnim aplauzom ispratila iz kaveza.

‘‘Više se neću boriti u O2 Areni, premala je. Morat ćemo na Anfieldu, obećavam vam. Dana White neće moći reći ne Anfieldu, isto tako je govorio da se žene nikad neće boriti u UFC-u pa mu je došla Ronda Rousey. Rekao je da neće nikad doći na stadion u Velikoj Britaniji, ali sad mu dolazi Paddy‘‘, rekao je.

Na kraju se dotaknuo i teme koju je iznio u intervjuu u kavezu: ‘‘Kao što sam rekao i u kavezu, radije bih da mi prijatelj dođe i plače na ramenu nego da ja plačem iznad njegovog groba sljedeći tjedan. Želim iskoristiti svoj utjecaj za nešto dobro‘‘, zaključio je Paddy.

Linker
09. lipanj 2024 13:24