UFC

Paddy Pimblett prisjetio se prvog susreta s Bruceom Bufferom: ‘Rekao sam mu da će izgovarati moje ime‘

Paddy Pimblett i Bruce Buffer

 Instagram (paddy Pimblett)
27-godišnji borac UFC-ove lake kategorije bio je uvjeren da će jednog dana nastupati u UFC-u

Iako je daleko od onih najboljih, Paddy Pimblett svakako je jedan od najpopularnijih boraca na UFC-ovom rosteru u ovom trenutku. Paddy ‘‘The Baddy‘‘ pod okriljem UFC-a upisao je tri pobjede, a četvrtu će tražiti 10. prosinca (12. mjesec) na UFC 282 eventu.

Borac rodom iz Liverpoola borit će se protiv Jareda Gordona, a Paddy bi se novom pobjedom približio ulasku u top 15 izazivača lake kategorije. Kako god taj meč završio, Pimblett se već sada može pohvaliti time kako je ispunio glavninu svojih snova, a ostvarilo se i njegovo predviđanje otprije 11 godina.

Naime, Paddy je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju s Bruceom Bufferom, a u opisu same objave otkrio je zanimljivu informaciju.

‘‘Prije 11 godina upoznao sam Brucea Buffera u Birminghamu nakon UFC eventa i rekao sam mu da će u narednim godinama izgovarati i moje ime u Las Vegasu. Za pet tjedana on će to i napraviti na UFC 282 eventu, a ja ću ponovno raznijeti krov.‘‘, napisao je Pimblett u svojoj objavi.

Svoj osvrt dao je i Bruce Buffer:

‘‘Tako je kul vidjeti britansku UFC senzaciju Paddyja ‘‘The Baddyja‘‘ Pimbletta s očima na cilju još prije 11 godina kad sam ga upoznao i kada mi je dao do znanja da je njegov san boriti se u UFC-u. To me podsjeća na situaciju kad me mladi Conor McGregor upoznao u Dublinu prije nego je ušao u UFC govoreći mi da ću jednog dana izgovarati njegovo ime u UFC-u i da će on postati prvakom. Ovo je esencijalni element strasti, a postali oni prvacima ili ne, svakako pobjeđuju jer istinski vjeruju u sebe da će postati najbolji što mogu i tako pobjeđuju u životu.‘‘, sjajna je poruka Brucea Buffera.

UFC-ovi borci uistinu posjeduju visok stupanj samopouzdanja i vjere u svoje vještine, a to ih je između ostalog i dovelo do razine na kojoj nastupaju.

Osim Bufferovog osvrta, među mnoštvom komentara našao se i jedan zanimljiv za fanove iz naše regije, a naročito za one koji prate košarku.

‘‘Kad si bio mlad, izgledao si kao Jokić.‘‘

image

Komentar na Paddyjevoj objavi

Screenshot (instagram, Paddy Pimblett)

Komentar je korisnika pod korisničkom imenom ‘‘asian1mon‘‘ koji je Paddyja usporedio s Nikolom Jokićem. Ima li sličnosti, prosudite sami.

Linker
14. travanj 2024 22:33