UFC

Paddy Pimblett i Molly McCann dobit će svoj reality show! Pogledajte gdje će se i kada emitirati

Paddy Pimblett i Molly McCann

 KIERAN CLEEVES/PA IMAGES/PROFIMEDIA Kieran Cleeves/Pa Images/Profimedia
‘Jedva čekamo da vidite kako izgleda jedan naš običan dan‘

Paddyju Pimblettu i Molly McCann nije strano živjeti svoje živote pred kamerama. Sada će najpoznatiji engleski duo MMA-a to činiti s punim radnim vremenom nakon što su dobili reality show na BBC-ju u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Paddy & Molly: Show No Mersey zvat će se show koji će se emitirati na BBC Three programu, a prikazivat će dublji pogled na njihove osobne i profesionalne živote.

Pimblett i McCann — koji potječu iz Merseysidea (Liverpool), što objašnjava naziv njihove zajedničke reality serije — najbolji su prijatelji koji se također natječu na najvišoj razini borilačkih sportova u UFC-u.

"Jedva čekamo da vidite kako izgleda jedan naš običan dan. Nije sve samo sunce, puno toga ulazi u ono što radimo. Nećete vjerovati dok ne vidite, stoga nas gledajte", poručili su u zajedničkoj izjavi.

Pratit će ih se ​​dok se pripremaju za nadolazeće borbe, što će uključivati ​​pojavljivanje Pimblettove supruge Laure dok se priprema roditi blizance. U međuvremenu, McCann i njezina zaručnica Ellis također se pojavljuju u seriji kao i restoran koji vode blizu kuće u Liverpoolu.

Paddy & Molly: Show No Mersey producirat će Hello Mary, a serija će se prikazivati ​​na BBC Three u Velikoj Britaniji, iako još nije najavljen točan datum premijere.

Linker
28. travanj 2024 20:42