UFC

Paddy Pimblett: ‘Borba između mene i McGregora bi bila najveća PPV priredba u povijesti UFC-a‘

Paddy Pimblett
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
To bi sigurno privuklo veliki broj fanova

Još otkad se prošle godine pojavio u UFC-u, Paddy Pimblett ne prestaje provlačiti pažnju onim što radi u kavezu, ali i izvan njega. Bivši prvak Cage Warriorsa do sada je u UFC-u nastupio tri puta, a sve tri pobjede ostvario je prekidima. Svojim govorom o mentalnom zdravlju nakon posljednje borbe pobrao je mnoge simpatije, tako da nije ni čudno što je jedna od najbrže rastućih zvijezda u UFC-u.

Jednom prilikom Paddy je rekao da će nagovoriti predsjednika Danu Whitea da se predomisli kada je u pitanju priredba u Engleskoj na jednom od stadiona, a sada je možda i dao ideju vrhu organizacije kako da na najbolji mogući način iskoristi Paddyjevu popularnost među domaćom publikom. Pimblett smatra kako bi borba protiv Conora McGregora srušila apsolutno sve rekorde:

‘‘Nikad ne znate, možda se baš on i ja nekad budemo borili. Vrlo je moguće ako se ikad odluči vratiti u laku kategoriju, to bi sigurno bila najveća PPV priredba u povijesti UFC-a‘‘, rekao je Paddy.

Iako bi to sigurno bila ogromna borba, sve govori u prilog tome da je mogućnost za to vrlo niska. Osim što ni dan danas nema nikakvih konkretnih informacija o povratku McGregora, na snimkama koje Conor svakodnevno postavlja vidi se da izgleda veći nego ikad i djeluje kao legitiman velteraš.

Što se tiče UFC-ove priredbe u Engleskoj, ne sumnjamo kako sada uvelike razmatraju tu opciju, pogotovo otkad je Leon Edwards nokautirao Usmana te sigurno planiraju i treći meč. S obzirom da u ovom trenutku u UFC-u ima dosta engleskih boraca, to bi sigurno bio pravi potez.

Linker
19. travanj 2024 04:02