UFC

Paddy Pimblet tvrdi da je već sada na 20 kilograma viška: ‘Volim se zaokružiti‘

Paddy Pimblett

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Svjestan je svoje popularnosti

Trenutno drži status borca o kojem se najviše priča u posljednje vrijeme, što zbog njegovih borilačkih uspjeha, što zbog govora koje je održao kako bi pomogao ljudima, ali i načina života. Paddy Pimblett je zbog svoje velike popularnosti također stavio samome sebi metu na leđa, jer kako će se borci bolje promovirati nego prozivajući onoga o kojem svi pričaju.

Simpatični "The Baddy" tako ne skriva da u posljednje vrijeme ima jako puno ponuda i prozivki od različitih boraca, a jedan od njih je i Terrance McKinney. On ga je nedavno prozvao, a sada je dobio i odgovor kakvom se možda i nije pretjerano nadao.

"Svi se žele boriti protiv mene. On (Terrance) ima manje od 100 tisuća pratitelja, dok ih ja imam preko 1.8 milijuna. To je i razlog zašto se svi žele boriti protiv mene. Ali isto tako i zato jer nisam pretjerano zastrašujući tip."

"Ja ne izgledam opasno. Ljudi misle da me mogu pobijediti, ali kada uđu sa mnom u kavez shvate da moraju riješiti slagalicu, a ne mogu." - objasnio je Paddy.

On se često zna šaliti i na vlastiti račun oko svoje težine, a kada je priupitan koliko trenutno teži rekao je oko 90 kilograma, što je čak 20 kilograma više od granice lake kategorije. No Paddy smatra da trenutno nema potrebe da pretjerano pazi na kilograme pošto se nije borio s adekvatnom konkurencijom.

"Kada budem malo stariji i kada se počnem boriti s rangiranim protivnicima, možda ću onda paziti na svoju težinu. Ali do tada ću uživati u tome da se malo zaokružim."

Linker
19. travanj 2024 02:30