UFC

Nick Diaz trebao bi nastupiti na posljednjem UFC-ovom ‘pay-per-view‘ događaju ove godine

Nick Diaz

 Louis Grasse/PxImages/Newscom/Profimedia
Nakon što je morao otkazati nastup u Abu Dhabiju, Diaz bi trebao u Las Vegasu ući u kavez protiv istog protivnika

Prema izvještajima, Nick Diaz je spreman za svoj dugoočekivani povratak u oktogon, u ponovno dogovorenoj borbi protiv Vicentea Luquea na UFC 310 priredbi u prosincu.

Ova dva borca trebala su se prvobitno suočiti na UFC-u u Abu Dhabiju, no putni problemi prisilili su Amerikanca da se povuče. Ranije danas, MMAmania je izvijestila kako ih je više izvora obavijestilo da će Diaz i Luque odmjeriti snage na UFC-u 310.

To će biti posljednji UFC-ov ‘‘PPV‘‘ događaj 2024. godine i održat će se 7. prosinca u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Diaz, poznat kao borac iz Stocktona, posljednji je put nastupio 25. rujna 2021. godine, u brutalnoj borbi s legendom MMA-a Robbiejem Lawlerom. Iako je pokazao bljeskove svoje najbolje forme, Diaz je na kraju izgubio tehničkim nokautom u trećoj rundi.

Njegova posljednja pobjeda u oktogonu bila je davne 2011. godine kada je pružio spektakularan nastup protiv B.J. Penna. S druge strane, Luque se nije borio otkako je pretrpio poraz od Joaquina Buckleyja, no njegova posljednja pobjeda, ostvarena prošle godine protiv Rafaela Dos Anjosa, sugerira da bi mogao imati manje "hrđe" u kavezu nego Diaz, ako se borba doista realizira.

Iako neki vjeruju da se Diaz više nikada neće vratiti na vrhunsku razinu, 41-godišnjak je odlučan u namjeri da se vrati na velika vrata. Nikad nije bio sramežljiv u izražavanju svog mišljenja o protivnicima, i ne planira to promijeniti. U nedavnom izljevu bijesa, obećao je osvetiti se svakom borcu koji je govorio "s**nja" o njemu.

Linker
26. rujan 2024 19:38