UFC

Nate Diaz o trilogiji s Conorom: ‘On prvo mora dokazati da se može boriti‘

Nate Diaz vs. Conor McGregor

 Rey Del Rio/Getty images/Profimedia
Mlađi brat Nicka Diaza poprilično je željan nastupa već idućeg mjeseca

Više od pet godina prošlo je mečeva između Conora McGregora i Natea Diaza. Oba borca upisali su po jednu pobjedu i godinama se priča o trilogiji. Iako su oba borca u silaznim putanjama posljednjih godina, malo je onih koji ne žele pogledati i treći meč. Dojam je kako bi 2022. godina mogla biti pravo vrijeme za taj obračun.

Nateu Diazu preostala je jedna borba prema trenutnom ugovoru s UFC-om. Upitno je hoće li doći do produljenja suradnje. Conor McGregor s druge strane oporavlja se od teške ozljede noge koju je zadobio u sedmom mjesecu ove godine, no prvom polovicom 2022. godine, Irac bi trebao biti spreman na povratak.

Često se ‘‘Notorious‘‘ i Diaz prozivaju putem društvenih mreža, a Nate se sinoć odlučio dotaknuti potencijalne trilogije. Borac iz Stocktona smatra kako McGregor ipak nije adekvatan protivnik za njegov idući nastup.

‘‘Neću se boriti s Conorom dok mu noga ponovno ne naraste te dok ne pobijedi nekoliko borce kako bismo znali da se uopće može boriti. Mogu li se boriti u siječnju? Hvala.‘‘, napisao je Diaz putem Twittera koji bi zasigurno rado uskočio na UFC 270 priredbu koju predvode Francis Ngannou i Ciryl Gane.

Conor McGregor definitivno nije spreman i oporavljen da nastupi već idućeg mjeseca, no potencijalnih protivnika za Diaza je mnogo. Dustin Poirier je svakako jedan od najzainteresiranijih. ‘‘Diamond‘‘ i Diaz svakako nam duguju taj meč koji se trebao dogoditi još 2018. godine. Međutim, Poirier je izjavio kako bi se radije borio na UFC 271 eventu u veljači, dok je Diaz željan borbe već u siječnju. Znamo svi tko bi rado prihvatio meč već na današnjoj priredbi. Naravno, radi se o Khamzatu Chimaevu. Vrijeme će pokazati što su UFC-ovi matchmakeri naumili po pitanju Natea Diaza.

Linker
25. rujan 2024 14:01