UFC

Moicano želi Beneila Dariusha ukoliko ga UFC ne želi upariti s Pimblettom: ‘Neka dokaže u Brazilu to što govori‘

 Brad Riddell vs. Renato Moicano 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Kakve UFC planove ima za njega i hoće li se na kraju ipak odlučiti upariti njega i Paddyja, saznat ćemo u periodu koji slijedi

Nakon brojnih ozljeda i nedaća, nedavno se u kavez konačno vratio simpatični Renato Moicano. Dugo ga nije bilo, točnije od studenog 2022. godine, a prošlog je vikenda svladao Drewa Dobera jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri runde. Nakon borbe je za mikrofonom priredio šou, a imao je na umu jedno ime.

Već dugo vremena Moicano zaziva borbu protiv Paddyja Pimbletta, iako ne vjeruje da će do nje ikada doći jer smatra kako UFC štiti engleskog borca. Međutim, Moicano na umu ima još jedno ime koje je jučer izrekao tokom prijenosa CFFC 129 priredbe:

‘‘Dajte mi taj mikrofon odmah jer imam nešto za reći. Hej Paddy Pimblett, ti si jedna obična je**na kuja. Prebit ću te. Ispričavam se što psujem na nacionalnoj televiziji, ali ovaj tip je jednostavno smeće. Da vam kažem još jednu stvar, UFC nema muda staviti mene protiv njega‘‘, započeo je Moicano.

‘‘Netko mi je upravo poslao poruku gdje se vidi kako Beneil Dariush govori da je bolji od mene u svakom segmentu borbe. Postoji samo jedan način da se to dokaže. Ako UFC već nema muda staviti me protiv Paddyja, neka se Beneil Dariush dokaže u Brazilu protiv ‘Money Mana‘, Moicana‘‘, dodao je.

Moicano je uistinu ‘‘dodao gas‘‘ te je jedna stvar jasna – on u svom sljedećem nastupu želi neko veliko ime. Kakve UFC planove ima za njega i hoće li se na kraju ipak odlučiti upariti njega i Paddyja, saznat ćemo u periodu koji slijedi. Kako god, to bi zasigurno bio dobar meč za obojicu.

Linker
27. travanj 2024 09:13