UFC

Moicano ponovno izrazio želju za borbom protiv Paddyja: ‘Ja sam spreman, ali UFC ga možda nastavi štititi‘

Paddy Pimblett

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
Borba između Moicana i Paddyja bi bila odlično uparivanje od strane UFC-a, iako nije sigurno da će Paddy konačno krenuti na neke teže protivnike

Proteklog se vikenda u kavez konačno vratio i Renato Moicano, a Drewa Dobera je svladao jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri runde borbe. Nakon pobjede je u kavezu imao poprilično osebujan govor u kojemu je govorio kako želi postati specijalac, a i čestitao je svom ocu koji je u 62. godini života opet dobio dijete.

Ime Paddyja Pimbletta se počelo spominjati oko Moicana nakon ove borbe, a dvojac je već nekoliko puta preko medija i društvenih mreža zazivao ovaj dvoboj. Moicano je itekako zainteresiran za ovaj meč:

‘‘Morat će se boriti sa mnom. Kada dođeš na moj profil i kažeš da ćeš me uništiti, UFC te više ne može štititi jer si me spomenuo brate. Da ti nešto kažem, ako se želiš boriti u Brazilu, ja sam spreman. Razumijem da si možda previše uplašen da dođeš u Brazil, razumijem, Brazil je opasan. Mogu te prebiti u Londonu jer si ti lagan novac‘‘, rekao je Moicano u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Tko zna? Možda UFC u meni vidi vrijednost, a možda ga i nastave štititi a meni pronađu neki drugi način da dođem u top 15. To ne odlučujem ja, tako da nije ni bitno. Ako se želi boriti, nema problema, pošaljite ugovor i ja ću biti tamo‘‘, pojasnio je.

Borba između Moicana i Paddyja bi bila odlično uparivanje od strane UFC-a, iako nije sigurno da će Paddy konačno krenuti na neke teže protivnike. Mnoge nije oduševio protiv Tonyja Fergusona, tako da bi u eventualnom meču između njega i Moicana, Moicano vjerojatno bio favorit.

Linker
23. travanj 2024 00:14