UFC

Michael Chandler otkrio zarađuje li više u UFC-u ili Bellatoru

Michael Chandler

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Uspio je proširiti svoje izvore zarade i izvan borilišta

Michael Chandler je jedan od boraca koji je nastupao pod okriljem obje najjače organizacije: UFC-a i Bellatora. U Bellatoru je osvojio pojas prvaka, ali u UFC-u mu to nije pošlo za rukom. Unatoč tome Chandler se u svojih četiri borbe koje je odradio pod okriljem UFC-a proslavio iz više razloga; sudjelovao je u borbi godine, zadao jedan od najboljih nokauta svih vremena i borio se za pojas.

Uz sva dosadašnja postignuća i činjenici da se borio na četiri "pay-per-view" glavnim dijelovima priredbe, Chandler je za "How U Livin J Piven podcast" izjavio kako današnja primanja ne premašuju ona koja je dobivao dok je nastupao za Bellator.

"Znate što? Zarađujem više, ali ne na papiru ili sa svojim borbama."

Iako njegova fiksna primanja ne premašuju ona koja je dobivao u Bellatoru, Chandler je ipak natuknuo da je uspio povećati svoju ukupnu zaradu u odnosu na prije. Chandler tvrdi kako je prenio svu pozitivnu energiju i zabavljačke sposobnosti iz jedne organizacije u drugu i da mu je to olakšalo da se probije na najvećoj svjetskoj MMA pozornici i da odmah u startu ostavi dobar utisak.

"Ono što sam uspio postići je to da sam izgradio svoju reputaciju. Prije sm bio puno manje ime, bio sam onaj borac za kojeg su govorili da nije legitiman jer se bori u Bellatoru, ali ono što je ostalo isto je to da me dobra reputacija i dalje nastavila pratiti. Držim se podalje od loših vijesti, a moje borbe govore same za sebe. Ja sam zabavljač!"

Chandler kaže kako je uspio izgraditi dobre poslovne odnose i izvan MMA svijeta, u čemu mu je također pomogla njegova reputacija.

"Sve se savršeno posložilo, dobio sam priliku zaraditi puno novaca izvan borilišta i izgradio dobre odnose s odličnim ljudima i kompanijama."

Linker
26. travanj 2024 11:21