UFC

Merab Dvalishvili reagirao je na navode Dane Whitea: ‘Ne žalim zbog onoga što sam učinio, sada sam zdrav‘

Merab Dvalishvili

 Louis Grasse/zuma Press/profimedia
Podsjećamo, White je izjavio kako je Gruzijac jednostavno - ‘lud‘

UFC-ov bantam izazivač Merab Dvalishvili odgovorio je na oštre komentare Dane Whitea povodom objave na društvenim mrežama, u kojoj je prikazao posjekotinu na glavi. Dvalishvili će se suočiti s UFC-ovim prvakom u bantam kategoriji, Seanom O’Malleyjem, u glavnoj borbi UFC-a 306, koji će se održati 14. rujna u Las Vegasu. Ovaj događaj bit će prvi veliki sportski spektakl održan u Las Vegas Sphereu.

Prije UFC-a 306, Dvalishvili je zabrinuo MMA fanove kada je podijelio snimku na kojoj mu šivaju posjekotinu na glavi. Ova objava razbjesnila je Whitea, koji ga je nazvao "nevjerojatno glupim" zbog dijeljenja tog sadržaja.

Nekoliko dana kasnije, Dvalishvili je podijelio još jednu objavu, u kojoj je prikazao kako na neuobičajen način skida šavove. I ovaj potez razljutio je Whitea i UFC-ove matchmakere.

Iako Dvalishvili tvrdi da je potpuno zdrav uoči UFC-a 306, priznao je kako ga je iznenadila Whiteova reakcija. U nedavnom intervjuu za MMA Junkie s Mikeom Bohnom, Dvalishvili je odgovorio na pitanje žali li zbog objavljivanja posjekotine na društvenim mrežama.

"Nikada ne žalim zbog onoga što sam učinio" rekao je Dvalishvili. "Objavio sam to jer dijelim sve na svojim društvenim mrežama. Nije to bio veliki problem jer je prošlo više od tri tjedna otkako sam se posjekao, a znao sam da će mi posjekotina zacijeliti za pet dana. Nije utjecala na moj trening, sparinge – ništa. Kao što vidite, sada sam potpuno zdrav i sve je u redu."

"Kada sam vidio da je Dana bio ljut, naravno da nisam želio uzrujati ni njega ni UFC ili napraviti nešto loše. Ali bio sam smiren jer to nije bio veliki problem. Ne žalim zbog ničega. To sam ja, to je ono što radim, i to je moj život. Zato sam borac, ovo je moj život i ono što radim."

Izgleda da je kriza izbjegnuta uoči UFC-a 306, ali White vjerojatno i dalje nije sretan što je jedan od njegovih najboljih boraca u bantam kategoriji otkrio svoju ozljedu javnosti.

Linker
11. rujan 2024 09:42