UFC

Merab Dvalishvili pristao je na revanš sa Seanom O‘Malleyjem na UFC 309 priredbi

Merab Dvalishvili v Sean O‘Malley

 Alejandro Salazar/ZUMA Press Wir/Shutterstock Editorial/Profimedia
O‘Malley inzistira da je on bio pobjednik na UFC-u 306, a Dvalishvili je odlučio stati na kraj svim sumnjama

Sean O‘Malley inzistira da je bio pobjednik na UFC 306 priredbi.

Naime, O‘Malley je u jednom videu objavljenom na društvenim mrežama ‘‘poništio‘‘ odluku sudaca i proglasio sebe pobjednikom u borbi protiv Meraba Dvalishvilija, tvrdeći da je odnio prvu, treću i petu rundu. Sada je Dvalishvili spreman stati na kraj svim sumnjama i kontroverzama te se ponovno boriti s O‘Malleyjem na nadolazećem UFC 309 događaju koji će se održati 16. studenog u Madison Square Gardenu u New Yorku, događaju koji predvode Jon Jones i Stipe Miočić.

"Čujem da O‘Malley misli da je pobijedio borbu i da traži revanš", napisao je Dvalishvili na Twitteru. "Ako to želi, može ga dobiti. Idemo to odraditi 16. studenog u Gardenu, a nakon toga ću i dalje braniti titulu protiv bilo koga koga UFC postavi za mog sljedećeg protivnika. Što mislite?"

Očekivano, neki pratitelji na društvenim mrežama kritizirali su Dvalishvilija tvrdeći da pokušava izbjeći potencijalnu obranu titule protiv borca rangiranog na drugom mjestu u bantam kategoriji, Umara Nurmagomedova, koji nije bio impresioniran glavnim događajem na UFC-u 306. Nurmagomedov, neporažen s omjerom 18-0 i devet završetaka predstavlja veliku prijetnju Dvalishvilijevoj tituli. Rođak Khabiba Nurmagomedova dobro se nasmijao i na Twitteru napisao:

‘‘Spreman je boriti se sa svima osim s Umarom Nurmagomedovom‘‘

O‘Malley će vjerojatno uzeti dulju pauzu zbog ozljeda koje je zadobio tijekom priprema za borbu na UFC-u 306. Osim toga, UFC 309 već ima glavnu i sunaslovnu borbu u planu pa nema puno smisla ubrzano organizirati još jednu borbu za titulu na ovoj priredbi.

Linker
27. rujan 2024 17:17