UFC

McGregor traži Khabiba u Moskvi, Gaethje ga brutalno izvrijeđao

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor
Nije dugo trebalo čekati reakciju Conora McGregora na ishod glavne borbe UFC 242 priredbe. On je to napravio tako da je zatražio revanš protiv Nurmagomedova u Moskvi, a to nije baš najbolje 'leglo' njegovom nesuđenom protivniku, Justinu Gaethjeu.

Svima je bila jasno kako će Conor McGregor s velikim zanimanjem pratiti UFC 242 i borbu Khabiba Nurmagomedova protiv Dustina Poiriera. Neki su ga čak očekivali u Abu Dhabiju, no na taj se potez Irac ipak nije odlučio. Ali, reakcija nakon borbe nije izostala. Ona je bila čak u nekom očekivanom tonu.

"Dogovorite mi revanš protiv Khabiba u Moskvi", kratko je napisao Conor. On niti u svom posljednjem velikom intervjuu nije sakrivao kako mu je revanš trenutno najveća želja.

Predsjednik UFC-a, Dana White, je prije samo dva dana rekao kako bi Tony Ferguson trebao biti idući za pobjednika glavne UFC 242 borbe, no svi znamo kako UFC teško može ignorirati želje svoje najveće zvijezde. Khabib je također prije borbe izjavio kako ga zanima samo Ferguson, no vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za staviti Conora sa strane. Nakon borbe je prvak od medija zatražio da mu daju par dana odmora te da će onda krenuti razmišljati o budućnosti.

Ipak, jedan od onih kojima se nikako nije svidio taj Conor upis je njegov nesuđeni protivnik, Justin Gaeethje. On je Ircu odgvorio izravno u komentarima.

"Ti si smiješan. Već si izgubio sve što si imao. Osim toga si govno od čovjeka, užasan otac i suprug. Je*i se", napisao mu je Gaethje, koji se idućeg vikenda bori protiv Donalda Cerronea. Ako dođe do pobjede u toj borbi, i on bi mogao imati jako dobre reference po pitanju traženje velike borbe. Ta bi možda bila upravo protiv McGregora, nakon što prvobitno planirano uparivanje nije uspjelo.

Pred UFC-om su tjedni velikih odluka.

Linker
29. svibanj 2024 08:25