UFC

McGregor to nije mogao ignorirati! Poirier izabrao Khabiba ispred Conora, reakcija nije izostala...

Conor McGregor
 screenshot
Bivšem dvostrukom prvaku nije se svidjelo jedno objašnjenje njegovog nekadašnjeg suparnika

Dustin Poirier u razgovoru s MMA Junkie portalom otkrio je kako preferira revanš s Khabibom Nurmagomedovom više od onog s Conorom McGregorom te je u istom intervjuu odmah i ponudio sasvim razumno objašnjenje.

"Kad u igri ne bi bili pojasevi, već samo moja ostavština, onda bih volio pobijediti Khabiba. Njega još nitko nije svladao, a ja bih volio biti prvi koji će u tome uspjeti. To bi bio povijesni i legendarni pothvat. Takve stvari me zanimaju, a ne revanši kojima bi cilj bila neka osveta. Odrastao sam čovjek i takve stvari me više ne diraju. Možda bih, dok sam bio mlađi, htio meč s Conorom ili bilo kime tko me pobijedio. Ali sad sam se pomirio sa svime i osjećam se dobro kada se osvrnem na stvari koje sam postigao i na borbe koje sam imao. Iz poraza sam naučio vrijedne lekcije i nastavio prema naprijed. Da, zato kažem Khabib - želim biti prvi koji će ga pobijediti", objasnio je Poirier.

Nedugo nakon Dustinovog intervjua, oglasio se i McGregor koji očito nije zadovoljan ponuđenim objašnjenjem svog nekadašnjeg suparnika.

"Ministarstvo preočitog. Naravno da je beskonačno puta gore dobiti potres mozga, završiti bez svijesti i biti prikovan za pod, od toga da te netko drži i uhvati u 'submission'", napisao je slavni Irac na Twitteru pa, kao što to često radi u posljednje vrijeme, nedugo nakon toga obrisao svoju objavu.

Podsjetimo, McGregor je porazio Poiriera tehničkim nokautom u meču koji se održao 2014. u perolakoj, dok je Khabib od Dustina bio uspješniji pet godina kasnije kada ga je ugušio za svoju drugu obranu titule u lakoj kategoriji.

Linker
07. svibanj 2024 23:09