UFC

McGregor se narugao Poirierovoj zarazi, pogledajte ‘tweet‘ koji je ubrzo izbrisao

Conor McGregor

 Scott Garfitt/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia
Nije ni Poirier njemu ostao dužan, a Conor je uskoro po običaju obrisao post

Sinoć smo prenijeli vijest kako se Dustin Poirier trenutno nalazi u bolnici jer je zaražen stafilokokom, a cijeli tekst možete pročitati OVDJE.

Inače, stafilokok može biti dosta opasna stvar pogotovo ako se ne tretira pravilno. Iako se svi nadamo kako Dustin neće imati ozbiljnijih problema, tome se ne nada Conor McGregor koji je po običaju obrisao ‘‘Tweet‘‘ nakon što mu se narugao, ali s interneta se ništa ne može trajno obrisati tako da ‘‘Tweet‘‘ pogledajte ispod:

image

Screenshot 1

Mma Figting

Conor je napisao da je to karma zato što je on u njihovoj posljednjoj borbi slomio lijevu nogu, a i preporučio mu je da nogu odreže i sačuva za Noć vještica.

Kasnije su se još jednom ‘‘pokačili‘‘ na Twitteru, gdje je Poirier napisao: ‘‘Jesi li završio sa snimanjem ‘Roid Housea‘ i jesi li spreman opet biti ošamaren?‘‘

Iako su se do posljednje međusobne borbe javno poštovali, to je završilo kada je Conor prije i nakon iste vrijeđao Poirierovu obitelj. Posebno je kulminiralo kada je slomio nogu i onako uznemiren sjedio uz kavez i izgovarao razne gadosti.

McGregor je u posljednje vrijeme pažnju privukao svojim izgledom i povlačenjem iz USADA-inog anti-doping protokola, što implicira da je uzeo nedozvoljena sredstva zbog čega je na meti brojnih boraca i fanova.

Linker
11. travanj 2024 02:45