UFC

McGregor izvrijeđao Cormiera: 'Budalo debela, o čemu ti uopće pričaš?'

Conor McGregor
 Vladimir Astapkovich / Sputnik via AFP
DC je dao svoj pogled na aktualnu McGregorovu situaciju, ali Ircu se to nije svidjelo

Conor McGregor i Dana White vode verbalni rat još otkako je predsjednik UFC-a insinuirao da je Irac u prošlosti odbijao ponuđene mečeve. Ta priča dobila je svoj nastavak kada je bivši dvostruki prvak javno podijelio 'screenshotove' iz njihovog privatnog razgovora u kojima je, između ostalog, i tražio borbu s Diegom Sanchezom.

Na tu temu se ovih dana potom nadovezao i Daniel Cormier koji baš i ne vjeruje u onu da bi se Conor "borio s bilo kime".

"Conor pokušava iskoristiti ljude poput tebe da bi dokazao kako se želi boriti protiv bilo koga. Upravo smo pričali o tome da je Diego gotov, a najveća zvijezda u UFC-ovoj povijesti govori da želi meč s njime... Ako se Conor želi boriti s bilo kojim protivnikom, pristao bi biti rezerva za borbu Khabiba (Nurmagomedova) i (Tonyja) Fergusona", rekao je DC u razgovoru s Arielom Helwanijem.

Conoru nije dugo trebalo da odgovori, a odgovor je bio žestok:

"Pitao sam za svibanj ti budalo debela, o čemu uopće pričaš? Borio sam se u siječnju i pokušao sam se boriti ponovno, ali su me namjerno držali da budem zamjena za meč u srpnju. Da čekam sedam punih je*enih mjeseci i da se onda 'možda' borim? Jesi li glup? O čemu pričaš? Tražio sam borbu u svibnju protiv BILO KOGA! Sve te borbe sam tražio još 13. veljače. Korona tada nije postojala. Svibanj/ protiv bilo koga! Kolovoz, Dublin/ Diego, krajem godine/ revanš. Četiri borbe u jednoj godini. Zadržavali su me i tjerali da čekam kako bih bio zamjena za mjesecima udaljenu borbu. Onda su me bacili pod autobus i rekli da sam odbio borbu s Tonyjem nakon što je Khabib odustao. Sve je jasno kao je*beni dan, ne mogu vjerovati kad vidim kako su neki u ovom poslu nesposobni dešifrirati o čemu se tu radi", poručio je McGregor.

Spomenimo i kako su u međuvremenu Conor i Dustin Poirier verbalno dogovorili humanitarni meč, no nešto više o toj temi pročitajte OVDJE.

Linker
05. svibanj 2024 08:09