UFC

Masvidal rekao da Diaz može dobiti Chimaeva, Khamzat postavio sliku kad ga je Usman nokautirao

Chimaev i Masvidal

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Masvidal ne vjeruje da je Khamzat dobar kao što se misli

Iako je bilo dosta negativnih reakcija kada je dogovoren meč između Natea Diaza i Khamzata Chimaeva, izgleda da publika svejedno s nestrpljenjem očekuje UFC 279 kojeg predvode upravo ova dva borca.

Reagirali su na taj meč mnogi; počevši od samih fanova pa preko boraca, a svoj sud o borbi je jučer dao i popularni Jorge Masvidal. ‘Gamebred‘ smatra da je Chimaev jednostavno prevelik favorit i da tu Diaz i više nego ima šanse.

‘‘Vjerojatno su htjeli Diaza upariti s nekim tko mu stilski neće odgovarati, nekim j**enim hrvačem koji će mu samo grliti noge i mirisati međunožje. Khamzat vjerojatno pobjeđuje, ali mogu zamisliti Diaza u zadnjim rundama kako ga završava jer ima odličan cardio, a Khamzat ga nema. Mislim da on nema to iskustvo i previše se zanese i potroši svu energiju na gluposti‘‘, rekao je Masvidal.

‘‘Mislim da Khamzat nije dobar koliko se misli za njega. Ja sam više tip koji želi prije vidjeti da bi povjerovao i kod njega još nisma vidio ništa što bi me uvjerilo. Osobno bih mu htio uništiti facu‘‘, dodao je.

Na ovo je odgovorio i Khamzat na Twitteru, a stavio je sliku nokautiranog Masvidala iz borbe protiv Usmana i napisao: ‘‘Probudi se, stari‘‘.

Sukob je stao na tome kad je Masvidal napisao da će ga prebiti kad počne prodavati PPV-ove.

Linker
22. travanj 2024 18:19