UFC

Masvidal polako odustaje od prozivanja McGregora: ‘Mislim da bi razvalili brojkama, ali on ne želi meč‘

Jorge Masvidal

 Screenshot (youtube, Bt Sport)
‘‘Gamebred‘‘ ne razumije zašto Irac ne želi da se obojica dobro naplate tom borbom

Silno se Jorge Masvidal trudi u svojim prozivkama upućenim Conoru McGregoru. ''Gamebred'' želi taj ''money fight'' kojim bi se opako naplatio u trenucima kada je njegova karijera sve bliže kraju, ali McGregor jednostavno ne pokazuje nikakav interes za tom borbom.

''Jedanaesti ili dvanaesti mjesec, to mi djeluje dobro. Prije nego što se taj tip predozira kokainom i borba se ne dogodi, a u tom slučaju bi propustio laganu lovu. Samo mu želim slomiti facu. Idemo po taj veliki ček, mi ćemo prodati najviše PPV-ova prije nego si taj tip naudi ili naudi nekom drugom. Trebam je**ni novac'', rekao je Masvidal proteklog tjedna za Blockparty.

Nije bilo nikakve reakcije od strane McGregora niti na ovu prozivku, a čini se kako se Masvidal polako miri s činjenicom da od toga meča neće biti ništa.

''Ne, Conor se ne želi boriti. Da želi, nešto bi on već objavio, rekao bi nešto. Vjerojatno bi samo vrijeđao moju majku, nekog od meni bliskih osoba ili državu iz koje dolazim. On će pričati takve stvari, ali neće pričati ništa o borbi ili datumu borbe. On se nada da će sve ovo utišati, jer on se uistinu ne želi boriti. Nikada me ne spominje niti išta govori. Jasno je kako bi možda postigli i najveću prodaju PPV-a u povijesti UFC-a. Mislim da bi razvalili brojkama. Ali iz nekog razloga ovaj tip nije zainteresiran za to.'', rekao je Masvidal za MMA Fighting, a zatim je ponovno uputio prozivke kojima Conora optužuje za konzumiranje kokaina.

''Mislim da ga novac više ne uzbuđuje, nije nešto što ga diže iz kreveta. Jedina stvar zbog koje ustaje iz kreveta trenutno je kokain. To je OK, svaki čovjek ima pravo na slobodnu volju. Radi što želiš, ali nemoj govoriti da si borac, ali nemoj 'udarati ispod pojasa' i pričati o mojim pravnim problemima.'', dodao je ''Gamebred''.

Masvidal je do Conorove pažnje ipak uspio doći ovim prozivkama, no McGregora je uvrijedila samo ona izjava kojom Masvidal navodi da bi Irac vjerojatno izvrijeđao njegovu majku.

''Vrijeđao bih tvoju majku? Kakav si ti gubitnik prijatelju. Tvoja mama i ja dobro se slažemo.'', napisao je Conor, a Masvidal se ubrzo osvrnuo.

''Da, moja majka te voli čovječe. Ona zna da ćeš biti najveća isplata za mene, a relativno lak meč.''

Činjenica je kako se radi o uistinu zanimljivom meču za sve uključene strane. Obojica su u gubitničkim nizovima, ali obojica su i ponajveće zvijezde UFC-a. Radi se o borcima koji preferiraju borbu u stojci i pružili bi nam atraktivan meč. Fanovi bi uživali, brojke bi bile dobre i šteta je što Conor ignorira Masvidala kad su u pitanju prozivke vezane za ugovaranje meča.

Linker
20. travanj 2024 01:09