UFC

Masvidal pohvalio protivnika kojeg najviše želi: 'McGregor je faca i podržavam ako se ne misli više boriti'

Jorge Masvidal
Jorge Masvidal nedavno je izjavio kako ga samo dvije borbe mogu zadovoljiti. Jedna bi bila za napad na titulu UFC prvaka, dok je druga protiv Conora McGregora. Ali, on nema nikakvu namjeru istog kuditi ili napadati ukoliko tu borbu odbije.

Iako je Dana White ekspresno odbacio ideju borbe Masvidala i McGregora, fanovima i medijima ona je i dalje vrlo zanimljiva. Posebno u situaciji gdje ne možemo pretpostaviti što će uslijediti Jorgeu Masvidalu nakon impresivne dvije pobjede, kojima se našao na vrhuncu svoje popularnosti. Masvidal se trenutno opušta i uživa u postignutom, no isto tako i razmišlja o opcijama koje su ispred njega.

"Da se razumijemo, neovisno o tome bi li Conor prihvatio borbu protiv mene ili ne, ja o njemu imam za reći samo dobre stvari. Napravio je puno za ovaj sport i ima jako puno novaca. Ako misli da neće dobiti novce koje zaslužuje, ja sam prvi koji će mu čestitati i reći da nastavi raditi svoje stvari. Uvijek ću podržavati svoju MMA braću i sestre. Tako da ga sigurno neću nazivati pi**om ako smatra da neće biti plaćen koliko vrijedi. Uvijek ću reći da nitko ne smije prihvatiti borbu za manji novac nego što misli da treba dobiti", rekao je Masvidal u razgovoru za TMZ Sports.

"Druga važna stvar se tiče situacije u kojoj bi se odlučio vratiti. Tko će stati preko puta njega i pružiti mu borbu kakve on voli? Ne treba gledati dalje od mene. Ja imam reputaciju tipa koji protivnike šalje na spavanje. On također ima takvu reputaciju. Odradimo to, jednostavno je!", nastavio je.

No, pokraj svog poštovanja, nema sumnje kako bi ta borba imala i jako dobar verbalni rat. Masvidal u tako nešto ne ulazi ako protivnik nema namjeru, no pokazao je nekoliko puta kako onda jako dobro parira ili čak nadmaši protivnika.

"Vjerujte mi, mogu raditi trash talk s najboljim. Odrastao sam u Miamiju i svi koji me znaju su upoznati s time da mogu danima govoriti svakakva sranja. No, nisam plaćen dovoljno da bih to radio s tipovima na internetu. Ja potpišem ugovor za borbu i namjeravam se boriti. Ako se Conor želi boriti, borit ćemo se. Ako ne, nemam namjeru išta govoriti niti dozvoliti drugima da stavljaju riječi u moja usta. Conor McGregor je faca! On je odradio svoj posao vrhunski. Tko sam ja da ga krivim ako ne dobije dovoljno novca? Neću ga zvati kujicom koja odbija borbu. On zaslužuje novac koji traži, isto kao i ja", dodao je Jorge.

Masvidal je trenutno u situaciji gdje se može nadati borbi za titulu prvaka, no Dana White je nedavno izjavio kako će Colby Covington biti idući ako u subotu savlada Robbieja Lawlera. No, Masvidal će se snaći, u to nema nikakve sumnje. I vjerojatno će prihvatiti svaku borbu za koju će UFC platiti njegovu cijenu. A ona je nakon posljednja dva nastupa vjerojatno porasla.

Linker
15. travanj 2024 01:06