UFC

Leon Edwards nije znao gdje se nalazi Utah: ‘Kada su mi rekli da se tamo borim, pitao sam ih gdje je to je**te?‘

Leon Edwards vs Nate Diaz

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Izazivač u velter kategoriji se ipak nadao Vegasu

Izgleda da prvi izazivač u UFC-ovoj velter kategoriji nije dobro pratio na satu geografije, što potvrđuje i njegova reakcija kada je saznao gdje će se boriti za pojas protiv aktualnog prvaka, Kamarua Usmana.

Nakon mukotrpnog čekanja i brojnih prozivki, drugorangirani borac je napokon dobio priliku da napadne pojas i to 20. kolovoza (osmi mjesec). To će ujedno biti i revanš protiv Usmana od kojeg je jednom već izgubio 2015. godine.

Po drugi puta UFC odlazi u saveznu državu Utah i to u Salt Lake City, gdje će se u Vivint Areni održati ovaj okršaj za pojas u velter kategoriji. Bit će to prvi puta od 2016. godine da UFC priredbu održava upravo tamo.

''Moram priznati da nisam imao pojma gdje se nalazi Utah. Mislio sam si, gdje je to je**te? Nisam imao pojma gdje je to. Pitao sam ih gdje je je**no to, a oni su mi rekli da je to u Americi.'', rekao je Edwards.

Ne krije razočaranje te je rekao kako se ipak nadao Vegasu: ''Htio sam to napraviti u Vegasu. Svima sam govorio, kada bi me na ulicama Briminghama pitali gdje je borba, ja bi im govorio da je u Vegasu. Sad kad znam da je Utah, čovječe…''

Inače, Utah je država u zapadnom djelu SAD-a koja graniči sa Nevadom, Arizonom, Coloradom i drugima. Inače je na tridesetom mjestu po broju stanovnika sa nešto više od tri milijuna stanovnika.

Ukoliko Edwards ne uspije doći do pojasa u velter kategoriji, kao utješnu nagradu bi mu mogli pokloniti kartu i atlas SAD-a.

Linker
21. travanj 2024 18:07