UFC

Kelvin Gastelum ipak neće nastupiti na UFC 273 eventu: Otkazao je borbu zbog ozljede

Kelvin Gastelum

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Desetorangirani izazivač srednje kategorije morat će još pričekati na novi nastup

Svim silama Kelvin Gastelum trudio se nastupiti na UFC 273 priredbi koja se održava idućeg vikenda u Jacksonvilleu na Floridi. Nassourdine Imamov prvotno je trebao biti Kelvinov protivnik, ali nastup je morao otkazati zbog problema s vizom.

Nagađalo se kako bi UFC mogao prebaciti taj meč na peti mjesec, ali Gastelum je inzistirao da nastupi na UFC 273 eventu. Dricus du Plessis dodijeljen mu je kao zamjenski protivnik, a jučer ste imali prilike čitati Gastelumov intervju u kojem je izjavio kako se osjeća nikad spremnije te je priredio puno inovacija trenirajući u dvorani kod Henryja Cejuda.

Ipak, Gastelum će ostati bez toliko željenog nastupa. Desetorangirani izazivač srednje kategorije nastup je morao otkazati zbog ozljede nepoznate prirode. Dricus du Plessis tako je ostao bez protivnika, a zanimljiva priča veže se i uz njegov nastup.

Južnoafrički borac prvotno se trebao boriti protiv Chrisa Curtisa, ali Curtis je otkazao nastup. Du Plessis je zatim uparen s Anthonyjem Hernandezom, borcem koji se trebao boriti protiv Alberta Duraeva, ali Duraev je nastup otkazao zbog ozljede.

Kako je Gastelum ostao bez borbe protiv Imamova, promocija je odlučila upariti du Plessisa i Gasteluma, a Hernandez je dobio novog protivnika u vidu Josha Fremda. Na kraju krajeva, Gastelum je također morao otkazati svoj nastup, a Dricus du Plessis sada je ostao bez protivnika. Čini se kako je Anthony Hernandez na kraju najbolje prošao, no tko zna što će se dogoditi u narednih tjedan dana. Uglavnom, Gasteluma nažalost nećemo gledati, a čini se kako je i Dricus du Plessis ostao bez nastupa.

UFC 273 priredbu predvodi borba Alexandera Volkanovskog i Chana Sung Junga. U sunaslovnoj borbi večeri gledat ćemo još jednu borbu za pojas. Aljamain Sterling titulu će branit protiv Petra Yana. Izuzev spomenutih mečeva za pojas, gledat ćemo i uzbudljiv meč Khamzata Chimaeva i Gilberta Burnsa, kao i nove nastupe Mackenzie Dern, Alexeyja Oleinika, Iana Garryja, Jairzinha Rozenstruika itd.

Linker
01. srpanj 2024 08:32