UFC

Kayla Harrison šokirala priznanjem: ‘Tjedan dana prije borbe mokrila sam krv. Nisam građena da skidam na 61 kilogram‘

Kayla Harrison 

 Louis Grasse/PX Imagens via ZUMA/Shutterstock Editorial/Profimedia
Unatoč ovakvim zdravstvenim problemima, svejedno se pojavila u kavezu i pobijedila, na čemu joj se možemo samo nakloniti

Uspjela je Kayla Harrison doći do druge pobjede u UFC-u, protekle subote na UFC 307 priredbi. Iako je pobijedila, od nje se ipak očekivalo nešto više, pogotovo nakon fenomenalne pobjede nad Holly Holm u svom debiju. Ketlen Vieira pružila joj je dobar otpor, a Harrison nije uspjela doći do finiša.

Ostala je Harrison razočarana svojom pobjedom sudačkom odlukom, no, pobjeda je ipak pobjeda. Nevezano za meč, Kayla je otkrila da je zbog skidanja kilograma imala ogromnih zdravstvenih problema samo tjedan dana prije meča:

‘‘Ne volim tražiti izlike, ali tjedan dana prije borbe išla sam u bolnicu. Mokrila sam krv. Nešto se tu događalo. Ne volim izlike, ali ovo definitivno nije bilo najbolje što ja mogu u kavezu. Znam da mogu puno bolje i ovo ću iskoristiti za rast‘‘, rekla je Kayla Kevinu Ioleu.

‘‘Definitivno mi treba malo vremena da se oporavim od skidanja kilograma i cijelog tog procesa koji je težak za moje tijelo. Ja jednostavno nisam građena da skidam na 61 kilogram. Svaki puta kada padnem ispod 68, nije ugodno. Prvi puta me bilo strah mogu li to učiniti, a onda i drugi. Blagoslovljena sam jer imam tako dobar tim‘‘, dodala je.

U kavezu se jasno moglo vidjeti da nešto ne štima s Kaylom, tako da je ovime samo potvrdila ono što smo svi vidjeli. Unatoč ovakvim zdravstvenim problemima, svejedno se pojavila u kavezu i pobijedila, na čemu joj se možemo samo nakloniti. Kayla u svojoj sljedećoj borbi napada titulu, a nadamo se da će joj skidanje kilograma proći nešto bolje.

Linker
08. listopad 2024 12:41