UFC

Justin Gaethje otkrio protiv koga bi se Conor mogao boriti: ‘Nikad više neće doći do titule‘

 Conor McGregor 

 Stacy Revere/Getty images/Profimedia
Pitanje je hoće li se McGregor uopće više boriti

Iako je svojevremeno bio dvostruki prvak, Conor McGregor više nije ni sjena borca kakav je nekad bio. Što ga je do toga dovelo neka svatko za sebe procijeni, ali činjenica jest da pobijedio nije od prvog mjeseca 2020. godine i to Donalda Cerronea koji je bio u debelom zalasku, a prije toga čak 2016. Eddieja Alvareza.

Na slikama koje Conor trenutno svakodnevno postavlja na društvenim mrežama izgleda fizički veće nego ikad, tako da je još uvijek nejasno u koju kategoriju će se vratiti (ukoliko će se uopće vratiti). No bez obzira na to, mnogi smatraju kako su njegovi dani u vrhu stvar davne prošlosti, a s tim se slaže i Justin Gaethje.

‘‘Mislim, ja sam izgubio tako da postoji šansa da se to dogodi. On se bori jedino protiv ljudi koji dolaze iz poraza. Ali, mislim da se to neće dogoditi (Conorov povratak). Zašto i bi? Mislim da se on više neće boriti‘‘, rekao je Gaethje za ESPN.

‘‘Borba čisto za zabavni dio, moguće. Ali ako govorimo o ponovnom kompetitivnom sportašu, borcu koji juri titulu, apsolutno nikad više. Možda će se boriti protiv Masvidala, Diaz je otišao tako da je tu za**bao‘‘, zaključio je Gaethje.

Conor je trenutno u lošem nizu, a dvaput ga je pobijedio Poirier. U njihovoj posljednjoj međusobnoj borbi Conor je i slomio nogu, a izgleda da se relativno nedavno oporavio i da je u treningu. S obzirom da je nabio ogromnu mišićnu masu, borba u velteru protiv Masvidala možda i nije toliko nerealna opcija.

Linker
20. travanj 2024 03:46