UFC

Jorge Masvidal poručio Jakeu Paulu: ‘Mogu te napraviti invalidom do kraja života‘

Jorge Masvidal
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
UFC-ov velteraš odgovorio je na prozivke youtubera i boksača Jakea Paula

Iako su Jake Paul i Jorge Masvidal jedno vrijeme bili u dobrim odnosima te su zajedno trenirali, to je sada prošlost i ovaj dvojac više se ne podnosi. YouTube zvijezda Jake Paul nerijetko spominje Masvidala u svojim prozivkama te je poprilično samouvjeren da ga može pobijediti u boksačkom meču.

''On je ulični borac i gangster koji je završio nokautiran u svojoj zadnjoj borbi, dakle možda je izgubio još nekoliko moždanih ćelija.'', započeo je Paul krajem kolovoza pred okupljenim medijima te se zatim osvrnuo na potencijalnu borbu protiv ''Gamebreda'' ukoliko savlada Woodleyja.

''Volio bih se boriti protiv Masvidala. Mislim da su velike šanse da se to i dogodi.'', dodao je Jake.ž

Paul je na koncu uistinu i pobijedio Woodleyja, a njegov idući protivnik zasad nije poznat. Tommy Fury ili revanš s Woodleyjem nameću se kao trenutno najizglednije opcije.

Jorge Masvidal s druge strane podsjeća kako je on MMA borac te da može ozbiljno ozlijediti Jakea Paula na razne načine jer Jake Paul poznaje samo boksačke vještine.

''On zna da na kraju dana, lice u lice, ne smije mi reći ništa od toga. Možda ako bi imao 50 tjelohranitelja oko sebe dok bi ja bio sam. Na kraju dana, ja uvijek mogu uhvatiti ovog dečka i razvaliti od beton tako jako da bude invalid do kraja života.'', rekao je ''Gamebred'' prilikom gostovanja u MMA Houru.

36-godišnji UFC-ov velteraš u nastavku razgovora naveo je kako zapravo nije niti zainteresiran za ikakav meč protiv Jakea Paula. Iako borba protiv youtubera donosi veliku zaradu, Jorge smatra kako je trenutno na vrhuncu svoje MMA karijere i ne želi potratiti vrijeme na nekakve egzibicije i slične ''cirkuse''.

''Trenutno sam u fazi karijere gdje se borim s najboljim borcima na svijetu. Svi se možemo složiti da su najbolji borci u je**nom UFC-u. Velter kategorija ima puno dobrih boraca, a ja ih mogu pobijediti. Sve ostale opcije uvijek će biti tu. Međutim, sada dok sam na vrhuncu, moram raditi stvari koje borci čine dok su na vrhuncu karijere, a to su borbe protiv najboljih na svijetu. On (Jake Paul) nije u toj konkurenciji, niti će ikada biti.'', objasnio je ''Gamebred''.

Linker
05. srpanj 2024 16:36