UFC

Jorge Masvidal dvojicu boraca vidi kao idealne protivnike: ‘Prvo moram riješiti svoje pravne probleme‘

Jorge Masvidal

 Steven Ryan/Getty images/Profimedia
Iskusni UFC-ov velteraš stalno ističe kako mu je Conor McGregor prioritet broj jedan

Pet mjeseci prošlo je od posljednjeg nastupa Jorgea Masvidala. ‘‘Gamebred‘‘ je u početkom trećeg mjeseca odradio meč protiv Colbyja Covingtona i izgubio je jednoglasnom odlukom sudaca. Bio je to treći uzastopni poraz za ‘‘Gamebreda‘‘ te se ispostavilo kako on ipak ne pripada samom vrhu UFC-ove velter kategorije.

Iako za tri mjeseca puni 38 godina, Masvidal još uvijek nije spreman pomiriti se s da nikad neće postati UFC-ovim prvakom i spreman je na još jedan pohod ka samom vrhu. Nakon poraza od Covingtona izjavio je kako će se posvetiti hrvanju za naredni meč, a uskoro bi mogli saznati koliko je napredovao.

‘‘Gamebred‘‘ djeluje sve željnije borbe i nada se skorašnjem ugovaranju sljedećeg meča. Kad je u pitanju željeni protivnik, odgovor je već neko vrijeme uvijek isti kod Masvidala.

‘‘Najviše smisla ima mala kujica Conor (McGregor). Ne bih imao ništa protiv debelog čeka koji bih dobio prebijanjem tog patuljka. Ne znam hoće li se to ipak dogoditi.‘‘, započeo je Masvidal za MMA Fighting, a zatim je dodao drugog kandidata s kojim bi se rado obračunao.

‘‘Želim se boriti protiv Gilberta (Burnsa), ali hoće li to biti ove ili sljedeće godine, ne znam. Moram još neke ozljede zaliječiti, a ne želim biti pesimist, al imam i neke pravne probleme za koje se moram pobrinuti. Nakon toga se vraćam na mjesto ubojstva. Trenutno sam pod tri optužnice. Moram to razriješiti, a onda se vraćam razbijanju lica.‘‘, objasnio je Masvidal.

Naravno, optužnice se tiču njegovog fizička napada na Colbyja Covingtona. Masvidal je drugom polovicom trećeg mjeseca fizički nasrnuo na Colbyja ispred jednog restorana u Miamiju. Pritom mu je izbio zub i oštetio ručni sat. Sudska parnica je u tijeku i čeka se ishod cjelokupne situacije. Masvidal se očito neće boriti dok se to ne okonča u potpunosti, ali presuda bi mogla uskoro uslijediti.

Linker
23. travanj 2024 18:09