UFC

‘Jones izgleda starije od mene. Mislim da ga mogu pobijediti, ali ove dvije stvari treba dodati u pravila‘

Jon Jones 

 : Chris Graythen/Getty images/Profimedia
Što reći na ovo, osim da Jackson već godinama nije u sportskoj formi, a s obzirom na staž u kavezu, definitivno mu ne treba još borbi

Konačno je službena informacija da će se Stipe Miočić i Jon Jones boriti na UFC 309 priredbi u New Yorku, i to za dva mjeseca. Točno godinu dana je to od originalnog datuma, a tom prilikom Jones se iz borbe morao povući zbog ozljede.

Legendarni ‘‘Rampage‘‘ Jackson borio se protiv Jonesa još 2011. godine na UFC 135 priredbi, a Jones je tada slavio ‘‘submissionom‘‘. Nije tajna da Jonesa često nazivaju ‘‘prljavim‘‘ borcem, a jučer je ‘‘Rampage‘‘ rekao što bi to trebalo promijeniti u pravilima da on pobijedi Jonesa:

‘‘Trebam pomoći Stipi u treningu. Šalim se, ja i Jones imamo jaku puno poštovanja jedan prema drugome. Ludo ga volim. Dobri smo si, cool. Slikali smo se skupa i objavili fotografije. Ali, Jon Jones izgleda starije od mene. Mislim da ga sad mogu pobijediti. Šalim se. Ne znam‘‘, rekao je Jackson ‘‘The Schmou‘‘.

‘‘Izgleda kao teškaš, mislim da ga sada mogu pobijediti. Što vi mislite? Nisam umirovljen, mogu doći s kauča i boriti se s Jonom Jonesom. Jedino se ovo mora promijeniti u pravilima, ove dvije stvari; nema uboda u oko i nema ‘oblique kickova‘. Tada bih ga pobijedio‘‘, dodao je legendarni ‘‘Rampage‘‘.

Što reći na ovo, osim da Jackson već godinama nije u sportskoj formi, a s obzirom na staž u kavezu, definitivno mu ne treba još borbi. Kako god, Jones je sada u pripremama za Stipu, a jučer je izjavio kako će mu to vrlo vjerojatno biti posljednji meč u karijeri. Naravno, sve ovisi o tome kako će izgledati i kakav će ishod biti.

Linker
17. rujan 2024 13:11