UFC

Jon Jones odgovorio kritičarima zašto se ne bori: ‘Postajete nestrpljivi, to je veliki problem‘

Jon Jones 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Možda su nestrpljivi jer ga žele što prije gledati na vrhu

Ovog vikenda smo objavili video u kojem bivši prvak poluteške kategorije i jedan od najboljih boraca ikad, Jon Jones, golim šakama udara fokusere. Video možete pogledati OVDJE.

Ono što se gotovo svaki put dogodi nakon što Jones nešto objavi na društvenim mrežama jest horda fanova u komentarima koji ga optužuju da odugovlači s povratkom u kavez i debijem u teškoj kategoriji, a izgleda da Jones smatra da je problem u njima a ne u njemu. Objavio je:

‘‘Za sve vas koji govorite da izgledam sporo u svom zadnjem videu, hvala vam na dodatnoj motivaciji. Krenut ću jače, jedva čekam da vidite svog dečka u pravoj formi za borbu. Sve je proces‘‘, napisao je Jones.

Dotaknuo se i kritika da predugo čeka svoj povratak u kavez:

‘‘Ispravite me ako griješim ali poprilično sam siguran da je Dana u posljednjem intervjuu rekao ‘Jon je spreman, samo čekamo da vidimo što će biti sa Stipom i Francisom‘, sad sam fokusiran na ono na što mogu utjecati, a to je dobivanje na težini.‘‘

Na kraju je i ušutkao kritičare:

‘‘Najveće primjedbe koje čujem su kako čekam predugo i da se nikad neću boriti. To mi zvuči kao da ljudi postaju nestrpljivi, a to je veliki problem koji imamo.‘‘

Linker
22. travanj 2024 12:01