UFC

Jon Jones konačno reagirao na Aspinallove jučerašnje prozivke: Poslao kratku i misterioznu poruku

Jon Jones 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Što je to Jones konkretno mislio pod ovim, očito je namjerno ostavio kao misterij kako bi se o tome što više govorilo

Puno prašine podigla je jučerašnja pobjeda Toma Aspinalla nad Curtisom Blaydesom, odnosno, njegova obrana titule privremenog prvaka u teškoj kategoriji. Minuta je bila dovoljna Aspinallu da završi posao i deklasira Blaydesa, tako da je legitimno pitanje tko može ovog čovjeka zaustaviti u ovom trenutku.

Još je u kavezu Aspinall prozvao Jona Jonesa, rekao kako nema ništa osobno protiv njega, ali da jednostavno misli da je trenutno bolji borac. Iako se čeka meč između Miočića i Jonesa, Aspinall je rekao da bi vjerojatno svakoga zanimao meč između njega i Jonesa:

‘‘Ja sam najbolji finišer u UFC-u. Ako namirišem krv, to je to, gotovi ste. Upravo sam razgovarao sa šefom (Danom Whiteom). Da čujem, tko želi gledati Toma Aspinalla protiv Jona Jonesa? Pozdrav, Jone. Nemam ništa osobno protiv tebe, ali jednostavno mislim da sam bolji od tebe. Znam da te mogu poraziti u borbi. Dolazim po tebe‘‘, poručio mu je privremeni prvak još u kavezu neposredno nakon velike pobjede.

Jones se nije odmah oglašavao, a reagirao je pomalo sa zadrškom. Na svom profilu na X-u poslao je samo kratku poruku:

‘‘Ponuda i potražnja u svom najboljem izdanju, sviđa mi se‘‘, napisao je.

Što je to Jones konkretno mislio pod ovim, očito je namjerno ostavio kao misterij kako bi se o tome što više govorilo. Nakon sinoćnje Aspinallove izvedbe, vjerojatno će i sam gurati borbu protiv Miočića, a i mi se veselimo toj borbi. Pobjednik bi trebao stati pred Aspinalla i dati mu priliku da osvoji i ‘‘pravi‘‘ pojas, jer da je to zaslužio, odavno više nema dvojbe.

Linker
05. rujan 2024 20:27